понеделник, 14 януари 2013 г.

Грег Брейдън - МИЛАНО 2007 - Един уникален семинар




Езикът на БОЖЕСТВЕНАТА МАТРИЦА
първа част

ГРЕГ БРЕЙДЪН - МИЛАНО - 2007


Кой е езикът на Божествената Матрица?

Коя е тази сила, с която всеки един човек се ражда в тялото си, но не използва?

събота, 5 януари 2013 г.

Разговор с душа преживяла обсебване, за самоубийството, агресията и опита да контролираме партньора си , изпитанията по "бързия" път , една необикновена среща с неочакван край


Може би този материал може да се разбере по-добре, ако първо човек се запознае с това -

Що е то обсебване, от какво се причинява и как можем да се предпазим от него? 

- Дивалдо Франко - духовно обсебване, карма, защита срещу обсебвания 1 част:  https://www.youtube.com/watch?v=qjZIcjEYifg&list=PLnTgcZReG7_qaRFvIqS5OtTBmMhLyqaZu&index=14

- Дивалдо Франко - духовно обсебване, карма, защита срещу обсебвания 2 част:

- Дивалдо Франко - духовно обсебване, карма, защита срещу обсебвания 3 част:
https://www.youtube.com/watch?v=3-FQnP3SjJk&index=16&list=PLnTgcZReG7_qaRFvIqS5OtTBmMhLyqaZu



..................

Случаят, който следва да разкажа не е лесен за асимилиране и приемане, ако вярвате в догмата и рамките, които слага религията (без значение коя). 

От малки са ни учили да заклеймяваме определени неща, определено поведение и действия.  Но ние имаме избор дали да послушаме сърцето си и интуицията си или да продължим да следвам чуждите думи само защото така е прието.



Благодаря на главната героиня на моя разказ за това, че ме потърси, че беше открита и сподели с мен най-съкровените си преживявания, които никой близък до тогава в нейния живот не беше узнавал. 

В тази лична изповед ще наричам моята героиня Х. 
 
Преди няколко години на Х й се случило нещо необичайно. Като начало започнала да сънува интензивно, да усеща интуицията си и психичните й сили сякаш се активирали от самосебе си. Но в този период се случило и нещо друго необяснимо - започнала да усеща в себе си под формата на глас друго съзнание, друга енергия, нещо което било много по-силно от нея. Поведението й се променило, започнала да се подчинява на тази сила,  която я карала да се държи странно, вършела неща, които били нетипични, загубила своята индивидуалност, с която я познавали приятелите й. 

В същото време паранормалните случки продъжили. „Нещото” й показало различна реалност, говорело й неща, които сякаш трябвало да я „съблазнят” да продължи да се подчинява. 
И колкото и усилия да полагала Х усещала силен натиск да следва инструкциите на чуждото съзнание. 

По същото време родителите потърсили помощ от психиатър, опасявайки се за заболяване от шизофрения. Никой не разбирал какво се случва с Х.  Последвали тежки лекарства и продължително лечение с различни средства. А реално проблема бил на съвсем друго ниво.

До денят, в който... това съзнание, което било в нея  поискало от нея да се самоубие.
Точно за това пиша тази история.
Съществуват много табута свързани със самоубийството. 

Самата аз никога не съм вярвала, че Бог наказва когото и да било, но по-специално мнение за самоубийството нямах, докато не се случи тази хипнотична регресия, в която имах възможност да получа потвърждение.

За да довърша историята ще добавя, че дори в такива тежки моменти ние продължаваме да имаме закрила Свише и ако не е време да правим този преход в отвъдното,  то се случва нещо и нашия живот бива запазван...