събота, 23 март 2013 г.

Как сами да развием общуването с духовния свят и да се научим да разчитаме знаците

Тази страничка бе създадена с цел популяризирането на теми като прераждането, срещата с духовни водачи, паранормалните преживявания и по специалните сънища, времената на промени, в които живеем, енергиите, усещанията и емоциите, които вълнуват повечето от нас в един или друг етап от живота ни.

Това, че за изследването са използвани материали придобити при конкретни проведени сесии по регресивна терапия не означава, че акцента в страницата задължително се слага на този вид преживяване.

Както във всяка кореспонденция с желаещи да научат повече за метода на Долорес Кенън, аз винаги подчертавам, че това пътуване навътре към себе си може да бъде осъществено и при целенасочено желание и развиване на човека в тази сфера. Регресивната терапия е само помощно средство, но препоръчвам всеки човек сам да развие способността си за комуникация с духовния свят.

Най-ценното винаги ще бъде всеки САМ да владее тази връзка, да я разпознава, да разчита на нея, да се уповава, че има подкрепа винаги и при всякакви обстоятелства в живота си и винаги да се вслушва в отговорите, които му праща Вселената и Бог под една или друга форма.

Сега искам да ви споделя собствените наблюдения, както върху себе си така и върху други хора, които са развили и използват тази връзка с духовното, към която съзнателно или подсъзнателно всеки се стреми. Това се надявам да ви мотивира и всеки сам да полага усилия да развива себе си. Това  е най-ценното и само това може да ви окаже необходимата помощ, точно когато се нуждаете в живота, когато всеки друг би бил твърде далеч от вас за да ви помогне.