сряда, 29 май 2013 г.

Синхроничности и знаци - важният период, който започна

Сядам този път след дълго дълго мислене... Това, което искам да споделя може да бъде полезно за някои, за други ще си остане неразбрано, а най-много ще са тези, които ще се присмеят и ще обърнат на друг канал.

Все още се питам дали да споделя това и ще бъде ли от полза за някого. С какво ще промени живота им, на кого му е нужно...

В материала, който ме вдъхнови и искам да споделя обаче чух и тези думи - има една част от вас, която веднага ще го разбере, друга част, която ще се опита да го разбере и трета може би най-многобройната част хора, които няма да разберат тези думи - поне не и в този живот.

понеделник, 13 май 2013 г.

Една регресия разказана и коментирана от първо лице

Здравейте приятели,
Нека ви представя моята главна героиня на тази регресия - Х. Тя пожела анонимност, но позволи да публикуваме нейния личен коментар на регресията и впечатленията, които е добила от преживяването.
За сетен път се уверявам, че личното описание е стотици пъти по-силно от моите думи, защото аз като регресионист виждам само една малка частица от емоцията и преживяването, което изпитва моя клиент. Оставям ви на разказа на Х. 
Благодаря й за огромния труд сама да свали текста от записа, нещо, което досега винаги се налагаше аз да правя.

Личния коментар на Х след като е получила и прослушала записа си няколко дена след срещата ни. Нещо, което ще ви помогне много повече да се потопите в атмосферата на тази регресия за да усетите по-добре и диалозите между нас:
"Прослушах регресията и бързам да споделя това-онова. :) Като начало - времето при мен и при записа тече по различен начин.  Тоест на записа има дълги паузи, които при мен не бяха толкова дълги, за мен цялата регресия не продължи повече от 20 минути. :)) И когато съм заглъхвала, без да говоря, гласът ти е идвал по-отдалече, а аз се бях потопила в гледката, емоцията, така че не съм предала всичко...