вторник, 22 октомври 2013 г.

Една Космическа Одисея - Автентичен запис от хипнотична регресия

Датата е 29.09.2013 и след продължителен подготвителен разговор започваме регресия с млад мъж, като имаме куп въпроси написани специално за да осветлят някои важни ситуации от живота му.

Така и до въпросите почти не стигнахме. Пътешествието ни в миналия живот взе неочакван обрат и заслужи да му обърнем повече внимание.

Това е резултата от нашия общ труд. Поради естеството на информацията смятам, че би била от интерес и я давам в оригинален вид.

Регресията, която ще чуете е разделена на 4 части. Макар и на няколко места да изглежда, че субекта прескача в няколко живота накрая самият той обяснява как са свързани всички те и че това  е един единствен живот.

Тази първа част ни среща с един самотен пътешественик в космоса, докосва ни до няколко невероятни гледки, пътуване и усещания, до емоция, която вероятно само космонавтите са изпитвали, макар и частично...

Това е само началото!
 

Павлина Николова - регресионист




Регресията продължава по-напред в живота на нашия герой...
След космическата одисея и странния плаж, на който беше в края на
Първа част  ненадейно той се озовава на Земята, зелени хълмове и пустота... Не са останали почти никакви хора на това място... и все пак защо той е там?