Високо-вибрационните деца - път на родителите към духовното

Кажи истината - лечебно за родителите и подготовка на децата за живота

Всеки родител желае детето му да се справи добре в предстоящия живот. Всеки родител иска да подготви детето си... но какво виждаме, все повече родители, които от страх отлагат и отлагат разговорите по важните теми, страхувайки се да не "наранят детската душа".
Но това ли е истинската причина, действително ли това е най-големия ни страх, или изправянето лице в лице със себе си и миналото е онова, от което бягаме?

Много се говори за отглеждането и доброто развитие на децата. За дрехите, храненето, спорта и игрите, училището и талантите. Все неща, които развиват умения, навици, физическо тяло.
Но малко се мисли за душата на детето, за психиката му, за вътрешния му свят и нещата, които се отразяват и отпечатват в този вътрешен свят, под влияние на самия живот.

Привидно всеки "подготвя" детето си - но как... 
http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/10/blog-post_1.html


..................................................................


Сузи Милър за високо-вибрационните деца

Сузи Милър, бивш говорен терапевт, разказва за срещата си с децата на новото време - високо-вибрационни същности доста често определяни от обществеността като аутисти или деца страдащи от синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност.

Как се променя живота на Сузи след първата й среща с едно такова дете и какви способности за мулти-измерна комуникация развива тя у себе си в последствие.
Как да разбират родителите поведението на своите деца.
Защо е нужна промяна във възприятието и гледната точка на самите родители.
Какво се опитват да ни покажат нашите деца, което е урок за нас и как да го научим.
Как промяната у родителите влияе благоприятно на детето.
КОМУНИКАЦИЯТА Защо е толкова важно да бъдем искрени по всяко време и как децата улавят разминаването на думи и мисли, на поведение и вътрешно състояние.
Каква е причината тези Деца да живеят сега на планетата и в семействата ни.

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/02/blog-post_7.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар