Общуване с духовния свят
----------------------------------Откакто започнах по-сериозно да превеждам книги на Спиритизма и да чета материали на Шико Шавиер, все неща, които дават една доста по-широка представа за невидимия свят и взаимодействието ни с него, толкова по-често започнах да срещам сред клиентите си хора със способности да усещат духовете, да имат естествени медиумни способности в тази област, случаи на обсебвания и намеси и безкрайно много знаци при повечето хора, че трябва да развиват своите дарби именно в това направление. http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2018/03/blog-post.html
----------------------------------Духовното лечение в неговата цялост не включва само човека, който идва за регресия. За да се получи пълно освобождение от миналото твърде често трябва да се обърнем и да решим проблемите в отношенията си с нашите събратя, родители, врагове, любови, деца от миналите ни животи, с които са се получили травми, неразбиране, поводи за гняв и ярост. 

Особено когато по-голямата част от тях са в духовното ниво се получават различни по степен процеси на влияние в нашия живот, които могат да се разглеждат и като един вопъл, като зов за помощ от някой страдащ дух, хванат в ниските вибрации на силни емоции от минали събития. 

Докато си затваряме очите обаче проблема никога не може да се реши. Независимо знаем ли, чели ли сме, атеисти ли сме, скептици ли сме, ние всички подлежим на прости духовни влияния та чак до обсебване, което в световен мащаб има размерите на епидемия, поради нерешаване на проблемни отношения между нас човеците - инкарнирани и дезинкарнирани, поради отлагане, егоизъм, гордост...----------------------------------За причините, за които свидетелства Спиритистката доктрина имах лично възможността да се убедя не един и два пъти в регресия. Възможно е човек да се страхува дори от думата обсебване, но по-голяма превенция и защита от правилното познание и разбиране на нещата няма. Само когато разбираме нещо в дълбочина, когато сме наясно с възможните причини за възникването му, то ние бихме могли да се постараем да не допускаме подобни условия провокиращи негативни духовни влияния и обсебване.

Много важен материал за всички, които развиват медиумните си способности, защото те са една от най-уязвимите групи, независимо признават ли своята сензитивност или я потискат. 

Обсебване 2 част - ПРИЧИНИ:


----------------------------------За всички, които са търсили регресията като начин да разберат и да си помогнат за премахване на евентуално съществуващи духовни влияния, следната информация може да ви помогне много по-цялостно:

Лечение и терапия на Обсебване: http://spiritismallankardecbg.blogspot.bg/2017/12/3.html


----------------------------------Дали всички небесни тела, които обикалят из космоса, са населени?Влияние на духовете в нашия живот

Много хора не знаят, че дезинкарнираните духове, с други думи, онези, които не обитават физическо тяло в момента, също могат да бъдат сред нас и да ни влияят.
Кои са те?  Kак  ни влияят и какъв е този процес на съ-настройка?
Реципрочно  влияние –  дезинкарниран дух (напуснал тялото) към  човек (дух все още инкарниран в човешко тяло) и обратното – от  човек към дух.
Влияние човек- човек.
Как да различим дали една внушена мисъл идва от един добър или от един лош дух?
Психичната МРЕЖА, която свързва всички ни, независимо дали са в тяло или в състояние на дух.
Можем ли ние също да влияем на духовете?
Какво се случва, когато някой много близък до нас, бъде освободен от материална форма?Умствено увреденото дете - история от практиката на Шико Шавиер


Дори да не знаем понякога, всяко духовно послание има своя получател и винаги достига до него:

http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2017/02/blog-post_7.html
Шико Шавиер - Писмо от един тийнейджър в духовния свят - аудио книга


Преди две седмици прочетох една истинска история за живота и смъртта на едно малко момче. Книгата е психографирана – получена чрез медиумна връзка и автоматично писане от бразилския медиум Шико Шавиер чрез духа Нейо Лусио. Същият дух е продиктувал още няколко книги за деца на медиума. 

http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2017/01/blog-post.html
Разговори с духове - Духът от Кастелноудари
Една много полезна история, разказ по истински случай включен в книгата на Алан Кардек "Heaven and Hell", част от практиката на Парижкото Спиритическо общество от 19 век, която може да разсее много погрешни схващания и да даде истинска информация за положението на духовете обитаващи даден обект и как могат хората да помогнат духа сам да си тръгне от мястото.


http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/12/blog-post.html
Разговори с духове - историята на г-н Фелисиен

Коментара и съветите, които получава духът на г-н Фелисиен в края на това общуване са много добри и с тях всеки от нас може да си направи равносметка и извод за себе си съществува ли фаталност, съдба, лош късмет, които често обвиняваме за провалите в своя живот.

http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/11/blog-post_26.html
Самоубийството - откъс от разговори на Алан Кардек с духове извършили самоубийство

Алан Кардек, "Heaven and Hell" - 1865 г.
Сеанси на Парижкото Спиритическо общество

АТЕИСТЪТ

Господин Дж. Б. Д. беше човек доста образован, но пропит от материалистични идеи и не вярвал нито в съществуването на Бог, нито в душата. Той беше призован няколко години след неговата смърт от Парижкото Спиритическо общество по молба на една от неговите роднини.
(Психография се нарича метода за водене на тези разговори с душите.
С цифри са означени думите и действията на медиумите на сеанса.
С главна буква "А" са показани отговорите на духовете.) http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/11/blog-post.html
Емануел Сведенборг -  - най-великия поход на един мъдрец и мистик в търсене на човешката душа

"Господ отвори очите ми"

"Аз съм виждал неща, които лежат дълбоко скрити у човека"


"Аз съм напълно наясно, че мнозина ще кажат, че никой не може да разговаря с духове и ангели, докато живее в тяло, че това е фантазия."


"Но всичко това не ме възпира, защото аз видях, аз чух и аз почувствах."


Документален филм: http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2015/09/blog-post.html


Дискарнацията на Димас - Шико Шавиер - за процеса на отделяне от тялото при смъртта 


"Разбрах отново, че има определено време да умреш, както има време да се родиш.
Димас беше достигнал своето време за обновление и по тази причина щеше да бъде преместен от своята груба физическа форма, за да може да се трансформира за новата си учебна опитност."

Така започва разказа на Андре Луис, духът на известен бразилски лекар, който след смъртта си прави връзка и през годините дава значителна информация на най-известния бразилец за XXти век - Франсиско Кандидо Шавиер - известен като медиума Шико Шавиер. (Филмите "Шико Шавиер" и "Наш Дом" представят живота и общуването на Шико с Духа на Андре Луис, както и ценната информация, която починалия лекар споделя за устройството и порядките на астралния град, в който попада след смъртта си)

Настоящето видео е екранизация по книгата "Работници на вечния живот", психографирано послание от духа на Андре Луис чрез Шико Шавиер.
Онова, което ние никога не бихме си представили, че се случва по време на смъртта е обрисувано от Андре Луис като част от неговото обучение да оказва помощ, докато е в духовния свят. http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2015/01/blog-post_26.htmlДУХОВНО ПРОСТРАНСТВО

Преживявания, опит и свидетелства на различни специалисти, хипнотерапевти и регресионисти, които въвеждат клиенти в минали животи и животът между преражданията. Разказват за типичните възприятия и изводи, за посланията на духовните водачи, за избора ни като души, за еволюцията на душата... http://dolorescannonbg.blogspot.com/2012/09/blog-post.html

Сънища с послания, символи, колибри

 Направих си едно проучване и разбрах, че много хора сънуват или виждат пеперуди, птичета и други животинки, когато са в състояние на дълбока болка по загубата на близък човек, или въобще, когато са наранени по една или друга причина. 

  В тези времена на интензивни енергии и промени всичко, което имате скрито надълбоко и което ви боли е възможно сега да се активирa и да излезе само на повърхността. Раните се отварят за да бъдат затворени веднъж завинаги. И това  е добре...

Ще споделя за едно мое лично преживяване, което доведе до чуден сън с послание.

Няма коментари:

Публикуване на коментар