Някои въпроси на читатели

Биологични родители и осиновени търсещи своя произход

Следната статия цели да внесе малко яснота и облекчение в един казус, който поради невежество и редица други погрешни вярвания и убеждения носи много болка на много хора.

Пиша тези редове не заемайки страна, защото не е правилно да се делят хора по някакви изкуствено наложени етикети, па макар и обвързани с конкретни събития от тяхното минало и живот.

Тези две групи хора, за които искам да ви разкажа сега са като вас и мен. Едните са преживели трудни моменти в своята младост и по разнообразни причини са стигнали до решението да оставят за отглеждане родното си дете. Другата група хора са същите тези дечица, днес самите те възрастни и разумни хора, голяма част от тях със свои собствени семейства и на свой ред станали родители.

Цялата статия: http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/05/blog-post_27.htmlМоже ли регресията да помогне за лечение на мускулна дистрофия

В интернет се разпространява погрешното схващане, че регресията е удачна, само когато човек има крайно сериозен проблем или заболяване. Това не е правилно. Критерия не е тежестта на една ситуация, а доколко отворено е съзнанието на човека, който иска да намери информация от регресията. Понякога хора с тежки здравословни проблеми са абсолютно в зоната на материалното мислене, капсулирани и потънали в страхове, подвластни на общите суеверия. В такива случаи регресията няма да пробие блокажите. Има предварителна работа, която всеки човек с този тип разбирания, е нужно да свърши, промяна, която да не се страхува да прегърне - нови идеи, нови концепции, които да изчистят част от страховете му.Това не може да стане и само с четене на подходяща духовна литература. Нужен е най-много личен практически опит в сферата на медитативните практики. Това е най-бързия начин човек сам да се увери и да подаде сигнал на подсъзнанието си че няма нищо страшно в регресията - самото "вкусване" от усещането, от същото ниво на съзнанието, което се получава при медитация, премахва доста от страховете и суеверията.
Надолу публикувам едно запитване, което е конкретно за мускулна дистрофия, но логиката на стъпките и анализа, който препоръчвам на жената са валидни за всеки тип заболяване. Това е път, който ще ви даде част от отговорите още преди регресия. След това вече човек е много по-подготвен за сериозната вътрешна работа и търсене по време на регресия, защото старта е поставил сам и е показал, че не се страхува да намери отговорите.

Цялата статия: http://dolorescannonbg.blogspot.com/2015/03/blog-post_31.html


Загубих своя любим, може ли регресията да ме успокои, че има живот след смъртта

Най-трудното на човек да свикне да живее на Земята е именно илюзията за сигурността( в семейството, в професията, в децата, в здравето и финансите). Смятаме, че живота е такъв и такъв, и го живеем докато в един момент изчезне любимо същество и всичко е преобърнато. Виждаме колко фалшиво е било това чувство за сигурност.
Но пътя на душите включва и това - ранните тръгвания от Земята...
..........................................................................................................

ЛЕЧЕНИЕ чрез регресия


1. Има ли опасност за психическото здраве на човека след сеанса, тъй като познавам случай, в който след среща с екстрасенс, нормална и здрава жена искаше да скача от балкона?!!!


2. Този начин на научаване на причините за болестите и нещастията в живота ни не е ли по-лесния и бърз път, по който искаме да "изклинчим" и не трябва ли сами , по трудния , но правилния за нас начин и път да научим своите грешки и уроци?

3. Има ли опасност за целостта на нашите енергийни полета и влияе ли този метод на нашата карма?!

Цялото запитване и отговорите към него: http://dolorescannonbg.blogspot.com/2013/12/blog-post_12.html

..........................................................................................................

Освобождаване на миналото и Прошка


"Здравейте,
Долорес Кенън казва, че да се освободи човек от кармата, за да не му е в тежест и в следващите животи, да прости, да освободи и да остави човека да си отиде. Както и да скъса договора с този човек.

Цитирам:
Представете си човека, визуализирайте другия човек и му кажете: "Ние опитахме, наистина опитахме и не се получи"
И вижте себе си как разкъсвате договора си с този човек и го изхвърляте и когато правите това си казвате:
"Аз ти прощавам! Аз те освобождавам! Аз те оставям да си отидеш! Ти върви по своя път с любов, аз ще вървя по моя. Няма нужда да бъдем свързани вече." Трябва да простите и на себе си...".

Това добре. Но ако аз съм виновна и съм допуснала грешки с въпросните /починали/близки, тогава какво трябва да направя? Как да им поискам тяхната прошка? Искам да Ви попитам и как да простя на себе си, за грешки, които съм направила в живота...


Цялото запитване и отговорите към него: http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/01/blog-post.html
..........................................................................................................

Няма коментари:

Публикуване на коментар