Връзка с мен, консултации и регресии

ЗАПИТВАНЕ

Абсолютно безплатно. Ако искате да попитате, споделите и потърсите дистанционно помощ и съвет, винаги ще получите отговор независимо по имейл, телефон или фейсбук.

ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ


Подходяща в случаите, когато човек се намира на далеч и не е възможно да изживее истинска регресия на живо. Консултацията може да се удължи колкото е нужно и да се използва за терапевтично анализиране на житейските въпроси, практически насоки и съвети.

Уговорката на часа става в удобно за двете страни време. Таксата е 50 лв.


ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕГРЕСИЯ ОНЛАЙН 

Viber, WhatsApp
Предвид новата ситуация, в която се налага да продължим напред с живота си, вече изпробвах възможностите на онлайн връзката и провеждането на регресия онлайн за хора на далечно разстояние.
Признавам, че в ерата на технологиите вероятно аз съм една от малкото, които доста се противяха на този начин на работа, за сметка на много мои колеги, които отдавна са го адаптирали. 
Метода изисква елементарно технологично оборудване като слушалки, микрофон и камера.
Признавам си, че не са един и двама хората, които са ме питали в миналото за такава опция, предвид емигрантския живот който понякога отвежда българина доста далеч от родината и при някои от тях опцията да посетят България дори веднъж годишно е много трудно изпълнима.
Време за процеса - колкото регресията на живо - около 4 часа с всички етапи, като е нужно да уговотрим технологичната част предварително за да сте спокойни.

Email: pavlinanikolova_reg@abv.bg https://www.facebook.com/pavlina.s.nikolova 
Телефон за връзка: Viber, WhatsApp +359 897 472 933 Павлина Николова
https://www.instagram.com/pavlinanikolova_regresiq/

ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕГРЕСИЯ НА ЖИВО


Провеждане на регресия в минали животи с цел отговор на въпроси и терапия на ситуации от настоящия живот. Времетраене около 4-5 часа. Таксата е 150 лв. и включва запис, който се прави за вас от самата регресия. (При работа с чужбина е 80 euro предвид таксите, които различните онлайн инструменти за плащания вземат) 

За да си запишете час за регресия е нужно да поговорим или да се свържете с мен на имейл или месинджър. Необходимо е да се запозная с началния опит, и дори да липсва такъв, да определим нужна ли е малка домашна подготовка за да си гарантираме добър резултат и по-успешно намиране на отговори в регресията. Никой не бива да се притеснява от липсата на практически опит. Упражненията, които давам за домашно помагат много в процеса. Просто бъдете смели и честни пред себе си в самия процес и нещата се получават с лекота.


Регресиите се провеждат след предварителна уговорка на адрес:
Бул. Джавахарлал Неру 28, сграда Силвър Център

Телефон за връзка:  +359 897 472 933 Павлина Николова
WhatsApp, Viber Email: pavlinanikolova_reg@abv.bg
Skype: pavli8207
https://www.instagram.com/pavlinanikolova_regresiq/

Фейсбук личен профил, от където можем да си пишем или чуем по месинджър: 

https://www.facebook.com/pavlina.s.nikolova 
и втори, когато нямам достъп до първия
https://www.facebook.com/pavlina.nikolova.52012

Фейсбук страничка: https://www.facebook.com/hipnotichna.regresiq.minal.jivot.prerajdane/Накратко за мен и кое ме доведе до практикуването на Регресия  http://dolorescannonbg.blogspot.com/2012/05/blog-post.html


Много отдавна замислям да кажа няколко неща: http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2017/02/blog-post_4.htmlНяма коментари:

Публикуване на коментар