Долорес Кенън - преводи от "Между Смъртта и Живота"

Между смъртта и живота - лекция на Долорес Кенън


Лекцията се основава на действителни случаи от регресии на минали животи на различни нейни клиенти. Въз основа на тях Долорес написва и книгата „Между смъртта и живота“, издадена на български от Издателство Възнесение. Повече за книгата можете да научите от сайта на издателството, както и да я поръчате от там без оскъпяване за доставка: http://ascension.bg/bg/knigi/420-between-death-and-life-dolores-cannon


Долорес Кенън за Новата Земя


  
Едва ли има човек на земята, който да не го интересува какво се случва с нас след смъртта.

В поредица от няколко статии ще споделя опита на Долорес Кенън и информация, която тя е открила посредством хипнотичните регресии на хиляди хора. Това са случаи, които най-често са се повтаряли и могат да се определят като типични. 
Темата за страха  

Превод от книгата "Между Смъртта и Живота" на Долорес Кенън

Д: Мислиш ли, че някога преди си била на това място!
С: Да, това е много спокойно място. Но аз ще се върна. Аз трябва да преодолея страха. Страха е нещо, което ти си причиняваш и то те парализира. Не смятам, че  наистина водата е била дълбока. Мисля, че краката ми се подкосиха от собствения ми страх. Най-лошото нещо, което може да се случи, обикновено не е и наполовина толкова лошо, колкото това, от което се страхуваме. (Гласът сега звучеше доста по-зрял.) Страха е едно чудовище в човешкия интелект. Страха засяга само тези, които са на земята. Това е в интелекта на плътта. Духа остава непокътнат.
Д: Мислиш ли, че когато хората се страхуват от разни неща, така те ги привличат към себе си?
С: О, да! Ти привличаш тези неща върху себе си. Мисълта е енергия; тя е съзидателна и кара нещата да се случват. Лесно е да видиш, кога страховете на някой друг човек са глупави и незначителни и да си помислиш „Защо им е да се страхуват от това?” И все пак, когато това  е твоят страх, това е толкова дълбоко, толкова лично и покъртително, че просто те поглъща целия. За това, ако аз успея да погледна към старховете на други хора и се опитам да им помогна да разберат техните страхове, някъде в този процес това ще помогне и на мен да разбера страховете, които аз имах...

Пълната регресия на http://dolorescannonbg.blogspot.com/2012/02/blog-post_15.html
Посрещачите в отвъдното, смяната на класната стая на живота и защо има живот след смъртта "Изглежда съществува установен цикъл на постоянно завръщане отново на Земята след пребиваването им от другата страна. На мен ми се струваше, че ако някой е в място, където не може да умре, то те съвсем естествено биха поискали да останат на това място завинаги. Спомних си за хората на Земята, които винаги са търсили и търсят безсмъртието:

С: Не, би ви доскучало твърде бързо. Ако урокът ви от трети клас е приключил, защо бихте искали да оставате в трети клас до края на живота си? Може и да ви е удобно, но няма да има никакво учене.

Д: Няма да има никакви предизвикателства.
С: Това е истината. Смъртта е нужна за да можем да се движим напред и да се развиваме. Ако не съществуваше смъртта като средство да се предвижи един индивид към духовната страна това би означавало инертност и бездействие. Това е постоянен процес, който е най-подходящ за възприемането и научаването на огромна информация. За това в този смисъл всичко е както трябва да бъде. Ако уроците, които учехте бяха завършени, тогава би имало отпадане на роли за тези преживявания, които са обучение за тези уроци, и поемане към други преживявания за научаването на по-сложни уроци. Това е просто като изкачване по стълби, ако щете, където всяко ниво на опитност е с нарастващо съзнание от това преди него. За това обстоятелствата около вас, които ще бъдат катализатора за тези опитности, ще бъдат променени, защото са нужни нови преживявания. Бихте ли искали да си останете в класната стая за трети клас и да изучавате уроци за четвърти или шести клас? Или би било по-добре да бъдете в нова среда и да започнете с ново настроение? Ако бяхте оставени в същата класна стая вие бихте продължили да мислите по стария начин. Начина на мислене е също много важен..."

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2012_03_01_archive.html 

..................................................................................................................

 Долорес Кенън - "Пазителите на градината"

 

 Книгата на български език е достъпна благодарение на усилията на http://ga3l.wordpress.com/  Strsd's Blog


Няма коментари:

Публикуване на коментар