понеделник, 21 юни 2021 г.

Животът на Луси - много ценен разговор преди регресията

 Животът на Луси  - едно откровено споделяне и обрисуване на отношенията и въпросите, поради които търси отговори и изследване чрез регресия.

1 част https://www.youtube.com/watch?v=X76shk4ypQY




Докато слушам този материал, преди да го споделя като запис за всички последователи на блога, осъзнах, че ако на един план течеше разговор за семейни отношения, за близки същества, които вече не са до Луси, то на втори план - опитвайки се да вникнем в душевността на всички тези герои  и да проследим техния духовен растеж, някак течеше едно лечение. 

Сякаш си дадохме сметка за процеса на развитие, нуждите, трудностите, на всяка от засегнатите души, което предизвика състрадание, милост и разбиране, точно това което е нужно за да  успеем да се издигнем и да видим малко по-отгоре нещата, така както ни вижда Бог, както ни виждат нашите духовни водачи, и да осъзнаем колко сме близки реално с всички, колко е труден пътя на всяка душа.

Макар и правен преди няколко месеца този запис и днес успя да ме развълнува и отново усетих това докосване с душите (починалия татко), за които Луси разказа. Дали е емпатията, това което ни свързва, или онази дълбока памет, че ние сме едно семейство, деца на един Бог... След такива срещи и разказани житейски истории сърцето ми се чувства по-пълно, по-свързано с любовта и споделянето. Независимо през какви тежки моменти, падения, ставания отново и продължаване напред да преминаваме - покоят идва, когато видиш че всяка преживяна частица си пасва идеално, че има дълбок и сериозен смисъл, че никое страдание не е било напразно, защото всяко нещо води към следващото, проследявайки стъпка по стъпка една програма на душите замислена за наше добро.

Сложните отношения с една майка, тип обсебване и прекомерно вкопчване в живота на децата, и поставяне на граници - много полезни разсъждения на Луси.

От къде идва критичността към мъжете...




Няма коментари:

Публикуване на коментар