Информация за подготовка на съзнанието за регресия - книги, статии и видеоматериали

Съвети преди регресия, обсебващи отношения в двойката

Най-големия проблем пред пълноценното разтоварване от миналото и стресовете, които то е пренесло в настоящия ни живот, е липсата на пълна искреност и честност пред себе си и в разговора, който водим преди същинската регресия. Обикновено човек идва с един списък с важни за него въпроси. Отделяме доста време, понякога между час и половина и 3-4 часа за обсъждане на живота на този човек и казусите, пред които се е изправял, отношенията и стремежите му. Естествено само онова, което вие ми кажете, само него ще знам аз.

Случи се вече няколко пъти да работя в течение на времето с двойки. Първо идва единия партньор, а след време и другия.


За съжаление една сериозна тенденция виждам в скриване на проблеми и напрежение, което съществува между двойката. Вместо да се използва възможността да се сподели искрено кой какви чувства изпитва, дори и да смята, че те не са похвални, или че са форма на слабост, човек идва и говори за "важни" неща, пропускайки естествено най-важното.
 http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/03/blog-post.html


.............................................................


Едни от задължителните книги и материали за всеки, който търси истински отговори и е готов да бъде честен пред себе си.
Основите, които  ще ви помогнат да разберете смисъла на живота и да се подготвите за процеса на регресия, така че да извлечете максимална полза и полезна информация.
.............................................................За практическото осъществяване на регресия се използват личните психични способности на човека, умението му да се концентрира, да релаксира и да визуализира. Дори и да нямате личен опит в тези занимания до момента ако следвате инструкциите в това видео можете да тренирате у себе си безценни умения, които ще ви служат не само за осъществяването на една регресия, а за помощ в реални ситуации през целия ви живот. 


.............................................................


Връщане в Миналото, в търсене на доказателства за съществуване на други животи

Проучванията показват, че разказите направени по време на Терапия на Минали Животи (регресия) не са просто съчинения, а са още една стъпка в търсенето на доказателства за съществуването на други животи.
Вижте цялата статия и какво доказват един американски лекар и един бразилски психотерапевт за състоянието на човешкия мозък по време на регресия.

http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2015/09/blog-post_29.html


Появи се гордост там, където се говори за духовност


Все още ли се питате кое ниво на духовно развитие сте? А може би немалка част от вас уверено и със самочувствие могат да отговорят на този въпрос...


.............................................................Какво е Прераждането, Смъртта, Кармата и как разбирането им може да ни помогне?


"Само нашето полярно съзнание ни е принуди­ло да изживяваме като живот и умиране безвременния, продължаващ вечно живот."


Торвалд Детлефсен 

извадка от "СЪДБАТА като ШАНС"

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/06/blog-post.html.............................................................

Реинкарнационна терапия – регресия, изводи на немския психолог Торвалд Детлефсен

Реинкарнационната терапия не е бягство в миналото. Тя използва противоположния полюс минало, за да въведе пациента в настоящето. Докато миналото се изтласква и продължава несъзнателно да въздейства, човек не успява да живее напълно съзнателно тук и сега. Той непрекъснато би­ва рестимулиран от миналото и обърква времената. Едва когато е интегрирал миналото в съзнанието си, той може наистина да го остави настрана като минало и най-после да изживее настоящето с непозната досега яснота.


Едни от най-задълбочените и верни изводи за смисъла и ролята на терапията чрез регресия - немския езотерик, астролог, окултист и психолог Торвалд Детлефсен комбинира всичките си познания и опит в излседванията си върху темата на прераждането и регресията.


Защо хипнозата не помага, а пречи?
Как се осъществява регресията в минали животи без хипноза?
Същност на регресията
Възпитанието на децата от момента на зачеването
Среща с миналото - заблудата за броя на преражданията 
Вина и отговорност
Извечния проблем: власт
Опит от отвъдното
Прикованите към земята души
Нивата на развитие на душата
Религия и Прераждане 
http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/06/blog-post_16.html

1 коментар: