Преживявания от медитация, будно състояние и сънища със специални послания


"Невидимият свят все още не иска да разкрие тайната на музиката, понеже хората ще злоупотребят с нея" казва Учителя Дънов.

 Има цена тази тайна на небесната музика.

 В един мой сън преди година може би видях един човек, композитор е в този живот и усещах радост, че ще ходя на концерта му... Срещите и случаите, които ще опиша са на съвсем реални и обикновени хора. Целта ми обаче не е да поставям акцент върху самите герои на тези разкази. Те са само една извадка отразяваща част от на нашето общество, в която можем да се огледаме и самите ние, или ако не разпознаем себе си, то ще видим роднина, приятел, колега.Като общ знаменател на всичко, което ще опиша тук искам да подчертая една нужда - нуждата да се казва трудната истината, дори и да развали временно комфорта на отсрещната страна. Без да знае човек върху какво стъпва никога не може да постигне прогрес. А онзи, който отстрани вижда неща и ги премълчава, не допринася по никакъв начин да стартира този процес на развитие и прогрес... http://dolorescannonbg.blogspot.com/2015/07/blog-post.html

.....................................................................
В следващите редове ще споделя една извадка от мои сънища. Всеки от тях се появява по определена причина и в точния момент, когато имам нужда от тази информация/преживяване.
Ефекта, който оказват върху мен мога да определя като чувство за огромна подкрепа и присъствие, на което мога да разчитам, напътствие, което ми дава спокойствие, че всичко е наред каквото и да се случва в живота ми, сякаш там Горе някой бди и не се отделя от мен. 
http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/08/blog-post.html


.....................................................................


1 част
Разговор с бразилския медиум Дивалдо Франко
 Роден във Фейра де Сантана, малък град в Северо-източна Бразилия, още на 5 годишна възраст Дивалдо демонстрира способности на ясно-виждане и ясно-чуване.
Типове сънища
Пътувания на духа извън тялото
Как ума декодира картините, които вижда духа при нощно пътуване
Какво са кошмарите

2 част


Всеки Сънува
Спомени от минали животи
Пътуване на духа извън тялото
Ментални блокажи възпрепятстващи спомнянето на сънища
Контактуване с души на починали близки в сънищата
Как да различим "съня" от "пътуването на духа извън тялото"?
Черно-бели и цветни сънища
Програмиране на сънища за премахване на кошмари


 ..............................................................................................................

Сънища ли. . .  много-измерни преживявания, комуникация, билокация, срещиИма някои мелодии, които отварят душата, отварят достъпа до спомените... и те натъжават, но не знаеш защо... нещо извън този живот, извън материалния свят, за което копнееш и усещаш само понякога, в такива мелодии...Така и тази статия е провокирана от една такава мелодия.
Но причините да започна да споделям днес са други.

Чрез работата си срещнах първия си случай на човек, който преживява неоспоримо - Билокация. Не съм срещала много информация по темата, а още по-малко споделен личен опит. Термина по принцип означава - човек, който има способността да бъде на две места едновременно.


 .............................................................................................................. 

 "Здравей Павли! Днес ми се случи нещо интересно и искам да го споделя с теб...

Не е кой знае какво, но все пак ми направи впечатление и си мисля, че има някакво предназначение.

През целия ден се намирах в едно лежерно и отпуснато състояние на съзнанието. След обяд излязох на терасата да си изсуша косата, след като се бях изкъпала...духаше вятър не много силен, но и не много слаб. Седях на един стол и си ровичках в телефона, когато нещо ме накара да вдигна очи...

Пред мен във въздуха стоеше мъничко бяло перце и нито се отвяваше от вятъра, нито падаше на земята, рефлективно протегнах ръка и го хванах внимателно, все едно хващам пеперуда...Беше невероятно това, че само ако го духнех с уста, то щеше да отлети на метри от мен, а при наличието на вятъра който духаше, то висеше във въздуха пред мен...Почувствах смесица от благодарност и радост...казах си „Знак от моите ангели!” 

Цялото преживяване и последвалото послание получено в медитация може да прочетете на  http://dolorescannonbg.blogspot.com/2013/06/blog-post.html


 ..............................................................................................................
                                                                        
Символизъм и значение на символа на колибрито видян на сън или на живо

Много хора сънуват или виждат пеперуди, птичета и други животинки, когато са в състояние на дълбока болка по загубата на близък човек, или въобще, когато са наранени по една или друга причина.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар