Как сами да развием общуването с духовния свят и да се научим да разчитаме знацитеЕдин разказ от анонимен автор...

Нещо ценно изпратено ми от скъп приятел, който винаги усеща и без да казвам от каква насока и съвет имам нужда. Надявам се, че тези мъдри съвети ще бъдат отговор на поне част от вашите молитви за помощ. 


http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2017/04/blog-post_18.html

------------------

Най-големия покой

"В изпълнение волята на Бога е пътя на човешката душа."
думи на Учителя Петър Дънов


Стоя пред бялата страница и сякаш искам да пусна водата от огромна язовирна стена през малък процеп. Кои думи, кои чувства да са първи...

Търсещи хора, страдащи... лутащи се. Объркани мисли, ум опитващ се да смели тонове книги... Това се вижда често, но има и друга реалност и друг свят, и едни други хора.

Няколко неща ще споделя, а вие приятели и непознати, ако искате послушайте, ако искате отложете отново... http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/08/blog-post.html


---------------------

Как сами да развием общуването с духовния свят и да се научим да разчитаме знаците


Тази страничка бе създадена с цел популяризирането на теми като прераждането, срещата с духовни водачи, паранормалните преживявания и по специалните сънища, времената на промени, в които живеем, енергиите, усещанията и емоциите, които вълнуват повечето от нас в един или друг етап от живота ни.

Това, че за изследването са използвани материали придобити при конкретни проведени сесии по регресивна терапия не означава, че акцента в страницата задължително се слага на този вид преживяване.

Както във всяка кореспонденция с желаещи да научат повече за метода на Долорес Кенън, аз винаги подчертавам, че това пътуване навътре към себе си може да бъде осъществено и при целенасочено желание и развиване на човека в тази сфера. Регресивната терапия е само помощно средство, но препоръчвам всеки човек сам да развие способността си за комуникация с духовния свят. 

 Най-ценното винаги ще бъде всеки САМ да владее тази връзка, да я разпознава, да разчита на нея, да се уповава, че има подкрепа винаги и при всякакви обстоятелства в живота си и винаги да се вслушва в отговорите, които му праща Вселената и Бог под една или друга форма.

 Сега искам да ви споделя собствените наблюдения, както върху себе си така и върху други хора, които са развили и използват тази връзка с духовното, към която съзнателно или подсъзнателно всеки се стреми. Това се надявам да ви мотивира и всеки сам да полага усилия да развива себе си. Това  е най-ценното и само това може да ви окаже необходимата помощ, точно когато се нуждаете в живота, когато всеки друг би бил твърде далеч от вас за да ви помогне.

Цялата статия:


Всеки от нас има интуиция и вътрешно усещане за всичко. Понякога може да ви казват негативни неща за даден човек, но вие да усещате, че това не е цялата истина, че там се крие още нещо и да не се задоволите с отправените обвинения.
http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/05/blog-post.html

Колкото и да се изопачава истината, колкото и да се очерня едно нещо... когато доброто и светлината е съществувала някъде, тя винаги ще остави следа, така че един ден да бъде намерена и справедливостта да възтържествува.

Много е трудно наистина човек да опише нещо толкова всеобхватно и засягащо много човешки съдби, но се надявам, че посланието ми ще стигне и до други хора с подобни преживявания и търсения. Никога не губете надежда, слушайте интуицията и сърцето си. Прощавайте, прощавайте, прощавайте. Само така ще можете да видите наистина душите в урок и да облекчите и себе си и другите от кармата..........................................................................................Планът на душата преди да се роди
Сами ли избираме най-големите предизвикателства в живота си преди да се родим,
Как можем да се научим разбираме езика на душата
и още много интересна информация в това интервю на Лилу Масе с Робърт Шварц. 

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/01/blog-post_17.html

.........................................................................................


Планиране на изпитанията в живота преди да се родим - интервю с Робърт Шварц

ПЛАНЪТ НА НАШАТА ДУША

Робърт Шварц за работата си с медиуми

(целия текст на статията е по видеото Планът на душата преди да се роди - Робърт Шварц за работата си с медиуми


Какви са четирите основни причини за планирането на душите на предизвикателства в живота?

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/02/blog-post.html


 .........................................................................................

2014 Една по различна година! Какво се е променило? В началото приписах всичко, което преживявах на някаква по-завишена сензитивност, но нямах идея защо точно в последните месеци се активира. И така си мислех, докато не започнах да получавам информации от непознати хора затвърждаващи, че и при тях се случват по-често спонтанни паранормални преживявания, осъзнати сънища, срещи с ангели, духовни водачи, ясни послания в сънищата.

Получи се така, че дори без да търся потвърждение,то се получи. Хора, които и преди са имали силна интуиция и сензитивност споделиха, че лично при тях отчитат промяна в завишаване на тези им опитности,по незнайна за сега причина.

Идеята да споделя това е да разбера размера и обхвата на тази енергийна промяна. 
http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/03/2014.html

 .........................................................................................


Това е едно мое наблюдение, което осъзнавайки ме прави много щастлива

През последните години се убедих, че няма нищо случайно в живота ни.
Едно решение ни отвежда друго, а то до второ и така се нареждат низ от събития с определена крайна цел.

 http://dolorescannonbg.blogspot.com/2013/08/blog-post.html


 .........................................................................................


Синхроничности и знаци - важният период, който започна

Този житен кръг се появява през Юни 2012г. на три фази в  Stanton St Bernard,
Wiltshire, Кралство Великобритания

Какви знаци ме отведоха до тази информация и защо я приех за нещо по-различно от хилядите други подобни материали ... в следната статия

Няма коментари:

Публикуване на коментар