неделя, 26 март 2023 г.

Ъпдейт регресии, психично здраве и изплащане на карма

Ако не сте слушали все още „Гласът зад записите –  как стигнах до Спиритизма, регресиите и сънищата в моя живот“ може да го чуете първо за да усетите малко повече мен самата и след това да видите тези споделяния, които ще направя сега тук…




Времената, в които живеем, отдалечени от елементарен морал и устои в обществото закономерно ни доведоха много тежки енергии, изпитания и изкупления изразяващи се в разнообразни форми на болка и страдание телесно и душевно. Психиката на човечеството като цяло се срива и знаците за това все по-често алармират като червени лампички пред очите ни.
Като човек докосващ се до съдбите и личния път на много хора от 2010 г насам посредством работата с регресия в минали животи няма как да не забележа промените и процента на случай на проявление на духовен дисбаланс до степен на обсесии и дори влошаване на телесното здраве в резултат на това.

За това реших да споделя насъбрани в мен неща, защото макар да ги споделям на повечето клиенти чиито случай е релевантен усещам тази вълна и това огромно неразбиране сред хората по отношение какво си причиняват сами и какви прости стъпки биха облекчили поне до известна степен духовните атаки и негативните вълни енергия.

За съжаление макар да сме в ерата на интернета и да съществува достъп до ценна информация мнозинството от хората не се възползват от факта за да се учат и да разбират нещата в дълбочина, поне за състоянията, които ги касаят. 

Време за разплата и време разделно...

Това е краткото описание, но не само на настоящия период, а на последните няколко години. Интензивно обаче се усеща тази 2023 година. Натиска, който всички чувстват под една или друга форма върху себе си - било то здраве, психика, събития с близки хора и т.н. има своя корен в самата психосфера около планетата земя. Вихъра на енергиите над нас и около нас е с такава сила в момента, че може да засмуче и изтегли всичко, което е на пътя му и е в дисбаланса, в дисхармонията с Божествените закони.

Сега всички сме много уязвими и за това е нужно пълно внимание, съзнанието да е нащрек и да е с фокус в Бога, в духовните ни помощници и в милосърдието, за да останем непоклатими и да не се връзваме на преминаващите тъмни вълни. 

Миналото обаче има голямо значение, както и все още съществуващите тъмнинки, мрака вътре в нас, от който все още отлагаме да се освободим поради морален мързел.

/Едно пояснение - всичко, което описвам сега засяга и се проявява и при мен, видимо е и в сънищата, но и в дневните преживявания. Статията не я пиша от позицията на някой дето се мисли за много съвършен и видиш ли назидава хората в низините, напротив. За мен е също лечебен процес да напиша какво усещам за да се изясни и пред мен самата изхода и нужната взаимопомощ в този период./

Обръщам се към всички вас, към всички нас, сега е времето да обърнем внимание, да прочетем и да се запознаем с определени неща, ако искаме да си дадем шанс за по-добра реакция на процесите, които и с нас и без нас си се случват и чиято кулминация вече стартира. 

Екзистенциалните петна по периспирита - духовната обвивка, която е свързващо звено между физическо тяло и дух, сега се проявяват на телесно ниво все по-интензивно - чрез болести, тумори, образувания от всякакъв характер и големи или по-малки разстройства в здравето. Това са марките отпечатани в нашето духовно тяло от делата ни в минали животи и от постъпките ни в настоящия живот, които са навредили на връзката ни с божествените закони, които са били в дисхармония със Закона на любовта, справедливостта и милосърдието.

Разбира се, не си спомняме своите минали животи - освен частично чрез сънища, интуиция или някоя регресия, за малък процент от хората, които въобще са си правили. 

Тогава какво можем да сторим?

Много е важно какви мисли и чувства оживяват сърцето ни сега, много е важно в какви дела инвестираме себе си. Това може да повлияе повратно на начина, по който ще преминем сложните и тежки енергийни процеси на планетата сега. 

Преди сме си позволявали острота на езика, позволявали сме си да сме сурови, немилосърдни, осъдителни към най-близките си, правили сме интриги, амбицията ни е заслепявала и сме мачкали колеги и подчинени само и само да нахраним егото си и да изпъкнем прикривайки така сериозните си комплекси за малоценност... 

Каквото и да е поведението, което правим или сме правили сега е времето да изоставим всичко това - ако не желаем тежките енергии, тежките низши духове да ни завлекат надолу във вибрационната скала заедно с тях. А едно е съвсем ясно - ние сме магнит за такива низши наши дезинкарнирани събратя до тогава, докато питаем лоши чувства, докато се интересуваме от материализма и сме егоисти в степен да нарушаваме божествените закони и да вредим на околните.

Много хора си мислят, че на тях това не може да им се случи - че те няма как да си привлекат низши енергии/духове, но тази самонадеяност често е празна, и се дължи на невежество по отношение на механизмите на Провидението и Божествените закони.

Много често, изключително често вече срещам клиенти с прикрепени низши енергии около тях, спътници от по-низше духовно ниво, които не само влияят усилвайки депресивни мисли, усилвайки усещане за безсмислие на живота, но и източвайки редовно енергията им, оставяйки ги уморени почти постоянно, недоволни и без идея защо се чувстват така нещастни.

Много лесно се пада в капана на духовните влияния - особено сега, когато хората масово не са бдителни какво говорят, какво вършат. Винаги са съществували тези процеси - винаги и всички сме си имали врагове от минали животи например - но достъпа на духовете от ниските духовни зони до нас сега е много по-голям.

Защо е това?

За да се провери дали злите са все още в злото и дали добрите, които се обявяват и имат претенция за такива, дали все още спазват доброто.

Това е Селекцията на Духовете - отсяването на хубавото жито от плявата, на овцете от козете, както казва Исус за тези времена.

Но разбира се, че не само инкарнираното човечество получава този шанс.

Всички наши дезинкарнирани роднини също го получават, всички души някога живели ако не са в тяло сега, също получават този финален тест и проверка.

За това казваме, че множество души сега са пуснати и от най-низшите зони, за да участват в тези последни времена на селекция и преценка.

Част от тези духове от най-низшите духовни зони са инкарнирани между нас в тела, и по делата им си личи какви са и от къде са дошли, липсата на морал, нарцисизма и безогледното навреждане на ближния... тези са белезите на нашите по-несъвършени братя, които също са получили шанс за тази Селекция на Духовете.

За това на онези от вас, които се обезсърчават, които униват виждайки покварата и пошлото навсякъде около себе си - в професионалното поприще, в училищата, в общности от всякакъв характер, във властимащи, шефове, началници и колеги, дори в приятелския си кръг, свиващ се безкрайно много поради тези причини... 

Не се отчайвайте! Бог си знае работата. Божествения замисъл е далеч от онова, което нашето бедно въображение би могло да обхване, особено с малкия процент от мозъка на нашето тяло, което използваме.

Всичко е само временно, преходен етап, но важен и необходим.

Сега да се върна на темата за регресиите - две големи групи клиенти срещам.

Едната група са хора с потенциал да бъдат помощници на духовните водачи (а посредством тях и на много други страдащи хора и души), другата група хора е с потенциал да си помогнат поне на себе си, ако егото и гордостта им разбира се позволи да се вслушат в дадените насоки (често пъти пренебрегвани, защото за тях не е платено хиляди левове - пак тест и капан, в който се пада от суета и фалшива гордост.)

Иска ми се първо да разкажа за втората група. Това са всички хора, които страдат от нещо в момента, търсят помощ в различни средства и методи, но някак се опитват да се държат здраво все още за старите си идеи и желания, за старото материалистично гледане на света, със съответните опасни амбиции, невнимателност и излагане на опасни рискове, които разбира се довеждат до обсебвания и негативни духовни влияния. Похвално е, когато човек търси помощ, когато е откровен и разкаже нещата, доколкото успее, но е жалко когато накрая получи насоките, когато му се отвори една нова врата на познание и сфера даваща яснота и просветление върху настоящите проблеми и духовни процеси, то човека да реши че си желае старата амбиция, старите преследвания, които на първо място са го довели до кушетката на специалиста, когото търси за помощ.

Точно тази група клиенти стават жертва на самите себе си, на своите пороци, на своя собствен мрак в мислите, които са причините за отваряне на енергията, на аурата към всякакви набези и духовни атаки, които често завършват със сериозно обсебване влияещо на здравето им - причинено от някогашен враг от минал живот, който ги е намерил, който ги е забелязал по повърхността на земята само и единствено, защото инкарнирания човек безогледно се е отдал на старите низши проявления и постъпки в злото и в липсата на милосърдие. Както казва старата българска поговорка „Да би мирно седяло не би чудо видяло.“

За тях е важно четенето и разбирането с оглед самоопазване и грижа за себе си на всички материали на Спиритизма, които превеждам и предоставям в сайта Наш Дом - Всичко за Спиритизма, в ютуб канала ми и в двете фейсбук странички - Хипнотична регресия, минали животи и живот между преражданията и Механизми на Медиумизма през погледа на Спиритизма , плюс фейсбук група Спиритизъм/Spiritism.

Превенцията е най-доброто лечение за нашето психично здраве. Защо говоря за психично здраве – защото дисбалансите, за които говоря има опасност с времето да преминат в психотични заболявания и по-сериозни разстройства, възпрепятствайки човека да продължи да живее нормален живот, възпрепятствайки нормалното му функциониране и ходене на работа.

Втората група клиенти, които срещам и за които Спиритизма и знанието, което дава има огромно значение - това са тези, които наричам потенциални помощници на духовните водачи. Това са хора с развито сърце, с емпатичност и една добра морална база, едно желание да правят добро. Много от тях вече усещат сензитивността си по-развита, усещат негативните енергии, улавят истината и лъжата без думи. Някои сънуват интензивно, други имат видения, прозрения, и всякакви прояви на връзка с духовното. Това можем да наречем начална фаза на медиумна тенденция, на природен медиумизъм. Това обаче ще си остане безплоден дар, ако човек не пожелае да прочете и да се запознае с наличната вече информация за процесите между двата свята - физически и невидим, за утехата, която може да протича към нуждаещите се духове и хора, благодарение на такива една даденост в медиумизма, и по какъв начин ние бихме могли, дори имайки нашите обикновени животи в света, бидейки домакини, продавачи на продукти, офис асистенти, адвокати, лекари, учители, шофьори... и т.н. по какъв начин ние бихме могли да сътрудничим на развитите Духове, на Духовните Водачи, на емисарите на Доброто, които неуморно се грижат за нашата планета и за нашите близки след смъртта им.

Има такива начини за сътрудничество, като най-лесно осъществимия е чрез учене и работа - изучаване на материали, които спомагат да разберем висшата Божия Справедливост, да си изясним за нас самите много неща, и които да ни превърнат в добър източник на утеха и окуражение за нашите събратя в тяло и без тяло. Сънищата от друга страна са сфера, в която може да се прилага наученото, като втори план, след приложение в ежедневието към всички хора, които живота може да ни постави на пътя. Един човек, който има сърцето, има желанието и състраданието, и иска да е полезен може да се превърне в добър инструмент на духовния свят за утеха на души по време на съня.

Ние биваме отвеждани от духовния си водач при различни случаи, където ни се показва даден казус и ни се дава възможност да поговорим с някой страдащ човек (който в момента може да спи някъде по планетата земя в леглото си) или да поговорим на страдаща дезинкарнирана душа, особено наскоро починали, които от липса на подготовка и ни най малка идея какво да очакват, въпреки че може да имат добри заслуги и да са правили добри дела в живота си, остават в смутно състояние около планетата, обичайно в стария си дом и не чуват никой от апелите на Духовните си Водачи и помощници. Тогава ние ставаме потребни и поради близостта на вибрациите - защото ние сме все още във физическо тяло и сме доста по-ниска вибрация в сравнение с духовните водачи, но сме в същото време съвсем сродни с наскоро дезинкарнирания дух, той слуша нас, приема утеха от нас, и се доверява да продължи нагоре и да приеме помощ от водачите след разговор в това сънно състояние, докато ние си спим в собственото легло и вършим тази духова задача.

Колкото повече четем и изучаваме богатството от материали, примери, случаи предадени и описани чрез медиумите на Спиритизма, колкото повече обогатяваме съзнанието си и то се разширява - толкова по-добър „речник“ и инструментариум добиваме ние в ума си, и сътрудничеството с Духовните Водачи става пълноценно.

Това е благословена възможност за изкупление и изчистване на множество кармични дългове, на стари грешки от минали животи - но не посредством страдание, а посредством Любовта. Какво е нужно - да имаме това сърце развито, тази човечност и милост към страдащите.

Но кое често ни спъва - мързела. Не бива да оставяме даровете на сърцето, които Бог ни е дал неактивни, неупотребени правилно в този живот.

Знаете ли каква е болката на една душа, когато си тръгне от този свят и Горе ѝ се покаже всичкото добро и последиците от това добро, което е можело да се случи (за нея и за близките ѝ хора), ако беше решила да вземе насериозно пътя и задълженията си по своя план на живота, вместо да се ограничава в кутийката на светския живот, деца, професия... Пропуснати ползи го наричат.

И за финал ще припомня, че в тези тежки енергийни процеси разплатата и тестването са основни - от нас зависи дали ще си платим с любов или със болка и страдание, дали ще смирим глава и ще помолим Бог искрено за помощ готови да работим практически в Доброто, или ще бъдем твърдоглави и упорити заплащайки в по-суров вид всички стари и настоящи злодеяния и немилосърдни постъпки.

Всички необходими линкове към информациите, които намирам за полезни съм дала в тази статия по-нагоре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар