Хипнотични регресии - споделен опит с водещ П. Николова

Причини за нерешителносттa, прекомерното мислене на миналото и вътрешното напрежение

Над 3 часа, в които ще срещнете два много различни типажа и два много различни живота.

И все пак макар и диаметрално противоположни, тези два живота разкриват най-дълбоките отговори и търсения от момчето в днешната регресия.


Основната причина да се срещнем днес е нещо надхвърлящо частния случай - една тревожност,  една колебливост при вземането на решения, плюс вредния навик да си прехвърляш в ума стари случки и събития отново и отново до пълно изтощение.

.........................................................................


Пътуване след смъртта РЕГРЕСИЯ 13.01.2016

Записа, който ще чуете обхваща втория показан живот (първите 30тина минути) по време на Втората Световна Война в една страна, която е сравнително спокойна и някак в страни от ужасите на войната.


Но това, което следва след напускането на онзи живот, пътуването и отговорите получени от душата след смъртта, нагледните примери за нещата, с които се нагърбваме, за освобождението и съдбата, са много интересни и обясняват дори много от физическите ни 
болки.

 http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2017/12/13012016.html 

.........................................................................


Децата на новото време - регресия 14.12.2016

Днешната регресия дали случайно или неслучайно е съвсем в синхрон с пълнолунието и силната енергия, която самия ден донесе по мои лични впечатления.
Бързам да я споделя, макар и без да намеря подходящи думи за коментар.

Ще оставя вие да опитате да разберете смисъла на всичко.

За момичето в регресия ще споделя само, че е доста млада, няма предишен опит, но има доста силна интуиция изразяваща се и в често пророчески сънища. Като предварителна информация тя беше чула, че вероятно в бъдеще ще развие някакви свои дарби, но все пак не и се вярваше как точно ще успее да се отпусне за регресията и дали въобще нещо ще се получи.
Без никакви очаквания, така дойде тя.
http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/12/14122016.html.........................................................................


За приятелството и загубата - запис регресия

Изключително емоционална регресия. Обичайно не анализираме ситуациите и връзките, които се усещат по време на самата регресия, за да не активираме твърде много логическия ум, когато интуицията трябва да е по-силна. Но в този случай самите открития, които направи за себе си и живота си младата жена, прераснаха в емоционален коментар на всички връзки, които изведнъж й се бяха изяснили – кой, как и защо беше постъпвал по определени начини в нейния живот.

Едно доста бурно преживяване. Пускам този запис с надеждата, че би помогнал на други хора - особено коментара ни по темата за ПРИЯТЕЛСТВОТО, страха и вярата, мисията на душата, самотата и това да си сам, липсата на цялостност, и изпитанието да си самотен родител.

http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/05/blog-post_18.html.........................................................................


http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/10/3-17122014.html
Част 1 - Свещеникът
Част 2 - Извънземното
Част 3 - Обобщение и разговор с духовния водач.........................................................................


Разговор с душата у Дома - регресия 28.06.2016


Тази регресия е пример за един такъв начин на възприемане, може да се каже някак си по-опростено и без излишества, най-важното без суетата, която обикновено влагаме в това кои сме били, какво сме правили и какво "трябва" да направим сега.

Срещала съм хора, които имат същата задача като субекта в регресия. Знам и че те ще се разпознаят тук.

А голямата част от тях никога дори не биха се замислили, че това което правят може да се облече точно с тези думи. http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/06/28062016.html
.........................................................................Емоция, изразяване, любов - регресия 22.04.2016


За част от вас те могат да се окажат точно описание на настоящата им ситуация. И така да им помогне да видят евентуални последици от техните действия или пасивност сега.


Тази емоция, която се усеща в гласа на младата жена, това усилие, което полага за да запази самообладание, когато чувствата са доста силни и дълбоки, всичко това говори за дълбочината на преживяването и на спомените, които са изведени. 

Записа е на линка http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/05/22042016.html
.........................................................................


Панически атаки - тежестта на миналото, освобождаване на прикован дух, регресията на С

Мъката и тежестта от едно минало, може да се окаже най-големия плен за една душа. 
Как една болест може да предизвика вниманието към духа, който трябва да бъде освободен. 
Страха да си свободен, страха да обичаш, страха да бъдеш себе си, страха, че може да ти се случи нещо. 

Панически атаки


Пример за много интересни процеси. Коментарите, които ще включа като мое лично мнение във времето се потвърдиха, особено когато получих допълнителна информация по темата за духовните причини за паническите атаки. Когато човек има макар и малка, но вярна следа към вероятните причини за едно нещо и има желанието и вярата, то шанса да постигне осъзнаване и да промени начините и тенденциите си е много по-голям. Съответно отпадането на състоянието – вестоносеца за тези по-дълбоки проблеми, е напълно постижимо.
http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/02/blog-post.html
.........................................................................Животът на Хуманоида и Мисията на Скитника - регресия Запис от 27.12.2015

Регресията на този млад мъж включва някои интересни информации и една различна гледна точка към хората. Оставям на вас да прецените кое ви резонира, кое е ново и кое полезно. За себе си бях убедена, че това трябва да се публикува. 

Приятно слушане:

http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2016/01/27122015.html
.........................................................................


Достоверност на преживяването в регресия - гледна точка на човек с дългогодишна практика в Опитностите извън тялото и осъзнатото сънуване

Когато правя регресии срещам хора с различен опит и минало вариращо от никакви практики до дългогодишна работа в някои от най-трудните сфери като Извънтелесни Преживявания (Опитност Извън Тялото по Робърт Монро) и осъзнатото сънуване.
Резултатите при всеки от тях са интересни. Но е много ценно да се види разсъждението и наблюдението на човек с практически опит в някои сфери, които изискват много повече смелост отколкото е нужна за една регресия. (Опитностите извън тялото са много полезна и интересна практика, но и доста трудно постижима (но това да не обезкуражава заинтересованите). Повече за нея може да прочетете в трилогията на Робърт Монро - "Пътуване извън тялото")


Следния разказ е гледната точка на мои клиент, с когото работих Август месец 2014 г. 

http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2014/09/blog-post_16.html


.........................................................................

Множествена склероза, карта на уроците по пътя на една душа, регресията на Н


Преди два месеца регресията на една млада жена направи най-доброто, което може да поиска някой в това състояние – очерта една карта. Тази карта може да отведе всеки независимо дали е в подобно здравословно състояние или не, на едно пътуване и вглеждане в себе си, което само би му помогнало да разбере миналото си, мотивите си, чувствата и емоциите си, и на какъвто и етап да се намира, просто да бъде честен пред себе си, за да си даде поне шанс да се справи.
Тя имаше смелостта да потърси дълбоко навътре, да погледне честно към личността си без страхове как ще бъде прието, какво ще си кажат другите... Рядък пример за решимост, откровеност и в същото време смирение.
С нейно разрешение този материал става публичен, за да помогне на други хора. Вътрешно съм уверена в нейната сила и знам, че тя ще продължи да помага по своя си начин, там където Бог я постави в живота. http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2015/11/blog-post.html.........................................................................Аз от миналото - 4 живота - една история


Преди повече от година срещнах тази млада жена без да подозирам колко много ще се сближим и че ще спечеля голям приятел в нейно лице.
Поводът беше желанието й да намери много важни за нея отговори посредством регресия.
В онзи момент тя скоро беше преживяла една лична драма в отношения с любим човек и точно това й причиняваше голямо страдание.

Може би вече сте срещали в различни статии и сте усетили какъв е моя подход. Но в случаи на голям стрес, дали поради скорошна загуба на близък, поради раздяла или някакво друго силно стресово събитие, не пристъпвам към метода на регресия с дадения човек. За това има много простичко обяснение - твърде голямото напрежение, което човека все още усеща заради събитията, които е преживял ще му попречат за едно добро отпускане и лекота, които са изключително важни за да се потърсят отговори чрез връщане с регресия.В такъв случай са много важни разговорите с човека и полека лека лекуването на наранената душа да започне. Да му се покаже още една гледна точка към стресовото събитие, към изпитанието, което е преживял, докато постепенно се подготви. Макар и в началото да срещнах само много голямата болка на младата жена, аз все пак й казах всичко, което смятах, че ще й е полезно. Трябва много търпение и разбиране. На всеки човек му е нужно да си изживее емоциите, да мине през всичко, през гняв и през яд и каквото иска отвътре - всичко да излезе. Но когато има една подкрепяща ръка - просто някой, който да не се отказва да вярва в другия, когато сам той не може да повярва в доброто и в себе си, ето това е много ценно... Това с времето прави чудеса.

Чуйте регресията, която проведохме година по-късно: http://dolorescannonbg.blogspot.com/2015/05/4.html.........................................................................


Някои размишления и наблюдения за регресията, живота след смъртта и мисията на душите

Най-честия отговор, който получавам, когато питам има ли някакъв практически опит в духовната сфера човек желаещ да му се направи регресия е, че е изчел всички книги на Майкъл Нютон (или някой от другите автори на тази тематика) и е напълно готов за това преживяване.
Обикновено хората са изключително впечатлени от описанията в книгите и приемат едно-към едно сценариите дадени там за правило, за модел, по който се случват нещата. Естествено решават, че това е нещо безкрайно интересно и те желаят да го преживеят изцяло.

Но очакванията създадени от тези книги не могат да се осъществят, не и в наши дни, не и в тези години сега, в които живеем.
Ето защо... 

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2015/05/blog-post.html


.........................................................................Живот в Атлантида - има ли "негативни" опитности, каква е ползата от тях

Регресията се случи 2013 година и нейното начало вече е публикувано - първите два живота на М.
Текста, който слагам днес е по записите, на които за съжаление звука не е много добър (макар че са споделени във ютуб и може да се чуят). Първите два живота на жената са описани отделно поради големите детайли и подробности, които тя дава. Макар и различни опитности всичко показано в регресията има връзка с нейния живот и изпитанията, които беше преминала, както в младостта си така и случващото се в настоящето. За да добиете по-добра представа ТУК са описани живота й като дъщеря на индиански жрец и като жена с определени способности...След което продължаваме към следващ живот -  с образа на мъж живял по времето на Атлантида и принадлежащ към висша каста на обществото.

 Надарен със способности и умело използващ Силите, управник, който показва жестокост към подчинените си.
Как един привидно негативен живот, е смислен и необходим за урок на всички участници в него.
Енергията и действието й като бумеранг.
Погрешното самоопределяне със Силите.
Енергийните кълба и кристалите.
Как гнева може да доведе до най-голямото опустошение.
Защо беше нужна тази опитност.
Достигането на крайности.
Егото и използване енергията на Сърцето
Лечение на Душата
Среща и въпроси към Духовния Водач:
Задачи в настоящия живот
Самоопознаване чрез преживявания в материалния свят и изживяване на откъснатост от Бога = двата неуспешни опита за самоубийство
Да бъдеш различен
Опознаване чрез контраст
Пренасяне на гнева от миналото
Как да живееш без да нараняваш себе си и другите 
Обгръщане вместо Борба
Цел на комуникацията с Арктур в сънища и ежедневие
Всеки да има Връзката си с Дома и любовта постоянно
Ролята на гадатели, астролози, медиуми 
Развиване на личните способности и интуиция
Едно необичайно силно преживяване - чувство на откъснатост от семейство и живота на Земята - сбогуване с една частичка от душата, която се завръща в Цялото
"Не приемайте тялото си като единствен носител на Душата"
Урока за границите - да се научиш да слагаш граници и да не се изгубваш в другия
Да бъдеш "добър" на всяка цена

Връзка на тялото с душата - да следим за реакции и знаци

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2015/02/blog-post.html...................................................Нечовешки форми на живот 2 - Родната планета


Случаят е на младо момче, което в регресия вместо в "минал живот" попада там, от където е дошъл преди да започне да се преражда на Земята. Не само вижда мястото, а се получава и един вид общуване с неговото Аз-Там, което се опитва да го подсети за много неща, а на някои въпроси дава и директни отговори.

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/10/2.html...................................................


Нечовешки форми на живот 1

Последният 


Субект: мъж, около 60 години, бивш компютърен специалист – не е нито археолог, нито историк или някой, който да е имал интерес към древните цивилизации или живота на друг планети. Предисторията на субекта е интересна, доколкото да можем да сравним имал ли е той някакви очаквания, харесвания, стремежи да види областите, които в последствие описва в регресия. В този случай информацията е голяма изненада и за мен самата, имайки предвид, че поколението, към което спада моя субект не приема така нашироко и свободно темите за извънземните и дори прераждането.

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/10/1.html


...................................................


Моята регресия
(П. Николова)

През 2010 година си направих регресия.
Тук искам да споделя някои лични изводи и резултати, които се развиха в живота ми в продължение на 3 години след самата регресия.

Забелязах, че е така и с хора, на които аз съм правила регресия. Явно е нужно време за да се случат някои неща и да разберем по задълбочено какво ни се е показало. Докато не сме ги преживели информацията, която е дадена не се разкрива напълно по смисъл и значение.

Дали всичко, което виждаме са само спомени от минали/паралелни прераждания?

Дали пък не ни се дават да виждаме определени неща съвсем целенасочено за да активират нещо в нас, в съзнанието ни, като подтик за действие в определени посоки...?

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2013/09/blog-post.html


...................................................


За Любовта и Вярата на двама човека живели в различни времена, оказващи влияние в настоящето - регресията на Л


След края на регресията има 2 писма, едното е написано часове след регресията, а другото в следващите дни. Те най-добре могат да дадат усещането какво е почувствала жената в регресия. Много интересна гледна точка.

Тази история се случи преди дни. Независимо колко регресии е направил човек пак може да се изненада от тая висша хармония и подредба, която вижда в съдбите, уроците и посланията подавани от духовния свят към живота на наглед уж съвсем обикновени хора, на които им се показват привидно обикновени животи. 
Няма нищо обикновено във всичко това. 

Да усетиш, че си част от всичко това и съществува висш ред, който се грижи за всичко, че всяко нещо си е на мястото и нищо не е произволно, хаотично или несправедливо... ето това бих нарекла щастие.


.....................................................................................................

Да живееш Любовта - хипнотична регресия с водещ П. Николова
Първа част на тази регресия ми даде един добър урок какво е това Любов, как се усеща вътре в човека, как изглежда, и какви щастливи сълзи мокрят очите ни от тази Любов, без думи или излишни действия... и без дори да е нужно друг човек да бъде до теб.
Срещнах тази млада жена през Септември 2013 г.
Когато приключих тази регресия се чувствах много особено – изпълнена с толкова силна емоция и удовлетворение, сякаш някой ми беше дал нещо много ценно.
Понякога само текст от регресията не може да преразкаже емоциите и изразените чувства. Благодаря на моят субект Н, че се съгласи да направя обществено достъпен нейния запис. Вярвам, че като чуете гласа й и преживяването й сами ще разберете защо е толкова ценен записа и колко повече неща казва от един разказ.
Текста от първа част и записа на Н може да видите на http://dolorescannonbg.blogspot.com/2014/02/blog-post_14.html

.....................................................................................................


Запис Регресия

Историята на една индианска жрица - 1 - регресия и минали животи
Или какво е да имаш директна връзка с Предците

Живот като Жрица и Лечителка
Произход на индианците - историята за Звездните Хора
Какъв е Домът им
Пътуване на душите по време на сън
Лечение у Дома

Текста на първа част

Продължение на регресията и живота на индианската жрица
Опустошението на селото - защо не е била предупредена от Предците за това "нещастие"
Гнева - разрушител на Връзката
Разговор с душата след смъртта
Какъв е смисъла на всичко видяно за настоящия живот на жената
- в отношенията с близките, децата, родителите и съпруга й
Как и защо се губи способността за директна връзка с предците
Дистанцирани отношения в семейството - защо и какви изпитания предоставят
Съня с Исус след опитите за самоубийство
Живота на вещицата - как прекрачването на някои граници води до загуба на силите
Текста на втора част
http://dolorescannonbg.blogspot.com/2013/07/1.html

Живот в Атлантида - продължение на регресията на Индианската жрица 3Регресията продължава с образа на мъж живял по времето на Атлантида и принадлежащ към висша каста на обществото. Надарен със способности и умело използващ Силите, управник, който показва жестокост към подчинените си
Как един привидно негативен живот, е смислен и необходим за урок на всички участници в него
Енергията й действието й като бумеранг
Погрешното самоопределяне със Силите
Енергийните кълба и кристалите
Как гнева може да доведе до най-голямото опустошение
Защо беше нужна тази опитност
Достигането на крайности

Финал на Регресията и разговори в духовния свят:
Самозабравянето
Егото и използване енергията на Сърцето
Крайно негативната опитност от миналото - научен урок и за настоящия свят и човечество
Лечение на Душата
Среща и въпроси към Духовния Водач:
Задачи в настоящия живот
Самоопознаване чрез преживявания в материалния свят и изживяване на откъснатост от Бога = двата неуспешни опита за самоубийство
Да бъдеш различен
Опознаване чрез контраст
Пренасяне на гнева от миналото
Как да живееш без да нараняваш себе си и другите с Гняв
Обгръщане вместо Борба
Цел на комуникацията с Арктур в сънища и ежедневие
Всеки да има Връзката си с Дома и любовта постоянно
Ролята на гадатели, астролози, медиуми като посредници
Развиване на личните способности и интуиция
Едно необичайно силно преживяване - чувство на откъснатост от семейство и живота на Земята - сбогуване с една частичка от душата, която се завръща в Цялото
"Не приемайте тялото си като единствен носител на Душата"
Урока за границите - да се научиш да слагаш граници и да не се изгубваш в другия
Да бъдеш "добър" на всяка цена
Връзка на тялото с душата - да следим за реакции и знаци
Децата - отразител на семейните отношения и енергии между родителите
Как да се овладяват нервни пристъпи у дете в резултат на свръхчувствителност
Регресия в минали животи
(метод - QHHT на Долорес Кенън)

.....................................................................................................

Регресията във времето, само спомени или активация на различни програми

През 2010 година си направих регресия.
Тук искам да споделя някои лични изводи и резултати, които се развиха в живота ми в продължение на 3 години след самата регресия.

Забелязах, че е така и с хора, на които аз съм правила регресия. Явно е нужно време за да се случат някои неща и да разберем по задълбочено какво ни се е показало. Докато не сме ги преживели информацията, която е дадена не се разкрива напълно по смисъл и значение.

Дали всичко, което виждаме са само спомени от минали/паралелни прераждания?

Дали пък не ни се дават да виждаме определени неща съвсем целенасочено за да активират нещо в нас, в съзнанието ни, като подтик за действие в определени посоки...?

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2013/09/blog-post.html

.....................................................................................................

Една Космическа Одисея - автентичен запис от хипнотична регресия - 1 и 2 част

Датата е 29.09.2013 и след продължителен подготвителен разговор започваме регресия с млад мъж, като имаме куп въпроси написани специално за да осветлят някои важни ситуации в живота му.
Така и до въпросите едва се докоснахме. Пътешествието ни в миналия живот взе неочакван обрат и заслужи да му обърнем повече внимание.
Това е резултата от нашия общ труд. Поради естеството на информацията смятам, че би била от интерес и я давам в оригинален вид.

Първа част:Регресията, която ще чуете е разделена на 4 части. Макар и на няколко места да изглежда, че субекта прескача в няколко живота накрая самият той обяснява как са свързани всички те и че това е един единствен живот.
Тази първа част ни среща с един самотен пътешественик в космоса, докосва ни до няколко невероятни гледки, пътуване и усещания, до емоция, която вероятно само космонавтите са изпитвали, макар и частично...


Втора част:.....................................................................................................

Космическа одисея 3 част - развръзката

Тази част на регресията дава най-много детайли, емоция, описание... и някои от нещата може да ви шокират. Ако досега сте вярвали, че сме сами във вселената тази част не е за вас. Ако не се съмнявате в това... то материалът ще ви бъде интересен и полезен.Идеята ми да споделя тази регресия е да ви направя публика на това, което видях и усетих и аз самата. Тези неща не могат да се предадат чрез текст. Самият глас, тембъра и автентичния запис на регресията може да ви покажат цялата палитра на емоциите и усещанията.
http://dolorescannonbg.blogspot.com/2013/11/3.html

 .....................................................................................................


Край на космическата одисея - 4 част - преживяване на смъртта и разходка из духовния свят


Смъртта не е нищо повече от вход/изход към друг свят. Това пътуване на душата след смъртта е много индивидуално и в зависимост от степента на отвореност на съзнанието на човека, вярванията, убежденията или страховете му, душата възприема различни неща след смъртта. В тази последна част на регресията, след всички приключения, завършва живота на нашия герой, с чиято душа след смъртта поемаме заедно напред към това, което тя иска да ни покаже.
Способността на субекта да възприема всичко много детайлно и да се потапя в нещата, които вижда, отново ни пренася в цялото преживяване, сякаш лично сме там и на нас се случва всичко това.
 http://dolorescannonbg.blogspot.com/2013/12/blog-post.html
.....................................................................................................

Какво е да преживееш регресия, личен коментар

С доста задълбочен личен коментар на усещанията и впечатленията, които е добил субекта от преживяването.

Път в пустинята
П: Какво виждаш под теб, най-първото ти впечатление, когато се озоваваш долу на повърхността? Слизаш ли вече от облака?
Х: Да… Повърхността е бяла, може би пустиня… Бял пясък.
П:Ти върху него ли се настани?
Х: Да.
П: Добре. Ако се опиташ да погледнеш към този отрязък около себе си, освен пясъка няма ли растителност или…? Празно?
Х: Сякаш има пясъчна буря…
П: Буря? Кое ти прилича? Във въздуха ли има някакви частички?
Х: Да.
П: Там, където си ти или в далечината го виждаш?
Х: По-скоро пред мен…
П: Пред теб го виждаш? На близко разстояние ли е?
Х: Да
П: А можеш ли да почувстваш на това място, където си застанала, с тялото си някакво усещане?
Х: Песъчинки по лицето...
Регресия по метода на Долорес Кенън: 22 Април 2013г.
Регресионист: П. Николова
http://dolorescannonbg.blogspot.com/2013/05/blog-post.html


.....................................................................................................

Историята на една индианска жрица - 1 


Тази регресия продължи почти 3 часа. Поради детайлността и характера на информацията я разделям на 2 части за да мога да предам всичко, както е на записа от срещата. Всяка от двете части предава изключителен опит и отговаря на някои доста провокиращи въпроси.

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2013/07/1.html


.....................................................................................................


 Пътуване в миналото - мъдростта на Наблюдателите, регресията на една смела душаБез много предварителни  приказки ще кажа, че това момиче, с което се запознах едва на самата ни среща ми направи голям подарък. 4 часа разговор не ми стигнаха с нея, но трябваше да се ограничим до тях за да остане време и за самата регресия. Никога в живота си не се бях чувствала толкова спокойно и някак си леко омаяна от гласът, тембъра думите и силата, която прозираше зад тях.

Вярвам, че вие също ще забележите по отговорите и описанията й за какъв дух и мъдрост говорим.

За да следите и разбирате правилно нашите диалози само ще спомена, че Мери бе имала много интересно, но и трудно детство.  Един дълъг и мъчителен период, в който е трябвало да свикне с ограниченията на тялото си и най-вече на зрението, което по рождение е приемала за нормално да е всеобхватно на 360 градуса, но уви с изненада е установила, че човешкото тяло не позволява такъв лукс. Както и  едно интересно състояние на отнесеност и разсеяност (макар че  тези термини са неточни), което се явява сериозен проблем  за изпълнението на някои обикновени ежедневни задължения в живота.

Всички следи за мен лично сочеха към една душа, която много продължително и трудно се беше интегрирала във физическото си тяло, която все още помнеше свободата и безграничността на духовната енергийна форма, която е била преди да се роди като човек и страдаше силно от загубата й, и която съвсем естествено прекарваше голяма част от времето си в онези нива на ума, които най-много я доближаваха до духовния свят, толкова че да игнорира действителността. Но интересното тепърва предстоеше... 

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

.....................................................................................................


Разговор с душа преживяла обсебване, за самоубийството, агресията и опита да контролираме партньора си , изпитанията по "бързия" път , една необикновена среща с неочакван крайСлучаят, който следва да разкажа не е лесен за асимилиране и приемане, ако вярвате в догмата и рамките, които слага религията (без значение коя). 
От малки са ни учили да заклеймяваме определени неща, определно поведение и действия.  Но ние имаме избор дали да послушаме сърцето си и интуицията си или да продължим да следвам чуждите думи само защото така е прието.

Този материал се посвещава на неговата смела душа, на моята храбра героиня Х,  както и на всички многобройни случаи, които вярвам, че съществуват и са объркани с шизофрения, когато всъщност нещо много по-сериозно се случва под повърхността на видимото. 
И не на последно място – посвещава се на родителите на тези души, които са избрали тази опитност. Вярвам, че думите написани тук ще донесат по-дъбоко разбиране към вашите собствени деца и ще можете да се освободите от всички негативни чувства и самообвинения.


.....................................................................................................


 Капка от светлина - една РЕГРЕСИЯ за сила, смелост и мисията да катализираш промените у другите, за борбата с егото и мъдростта в отношенията


 Следната история е извадка от записа на работата ми с една млада жена, където от първо лице тя описва какво е усетила и преживяла по време на хипнотична регресия.
Разказа й е много интересен от гледна точка на „миналите” животи (един по-обикновен и един необикновен), които тя си спомня и посланията, които предава от духовния си водач и наставница. Поставям „минали” в кавички, поради някои мои съмнения, че втория живот, който тя вижда, е живот, който не е приключил. 
http://dolorescannonbg.blogspot.com/2012/10/blog-post.html


.....................................................................................................


Едно невероятно Пътуване из Духовния свят: за уроците, емоциите, търпението, прошката, сънищата, децата, брака, мисията на душите на земята...


"В природата нищо не се губи, а само видоизменя формата си"

Макар и с днешна дата толкова хора да вярват в прераждането и в безсмъртието на своята душа, реално повечето от нас продължават да живеят така сякаш живота ни е даден един път и никога повече няма да се върнем тук, да балансираме постъпките и поведението си.

В поредица от статии ще споделя моменти от моя личен опит при провеждането на хипнотични регресии, в които се забелязват общочовешки послания и съвети, които могат да са полезни на повече хора със сходна проблематика в живота си.

Когато човек желае нещо от цялото си сърце нищо не може да го спре... убедих се в това и го видях в действие и на практика при М. от Франция, която преодоля всякакви препятствия и огромно разстояние, за да се срещнем и да преживее нещо, което нито тя нито аз сме очаквали. Следващата регресия, която ще споделя има една от най-дългите продължителности - общо 3 часа в тета ниво.
 http://dolorescannonbg.blogspot.com/2012/07/blog-post_31.html

.....................................................................................................


Споделено за мен

 За да живее пълноценно и щастливо всеки човек се нуждае от някаква концепция, философия на живота, от вяра в нещо. За някои от нас тази концепция обхваща именно въпроси като
"Кои сме и от къде сме дошли?"
"Има ли прераждане?",
 Безсмъртна ли е душата?",
 "Кой и защо ни е създал?",
 "Има ли живот на други планети?",
"Къде е истинското ми място?" и т.н.

 Тези вечни въпроси занимават човечеството от древни времена до днес, макар че някои хора ги търсят смело и открито, докато други не признават, но подсъзнателно също търсят отговори.

http://dolorescannonbg.blogspot.com/2012_05_01_archive.html

http://dolorescannonbg.blogspot.com/p/blog-page_3052.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар