понеделник, 22 юли 2024 г.

Книга Докосване до Духовното - презентация и покана Книжен Клуб

 Цялата презентация може да чуете в това видео:


https://youtu.be/GX8p_5BvlT4


Свидетелства получени в ежедневието, в сънно състояние и регресия в минали животи


„Докосване до Духовното“ е книга, която може да повлияе на мисленето, да отвори сърцето и да улесни достъпа до Духовния свят чрез съновидения, интуиция, регресия.


Как ни говори Духовния свят преди да си замине наше любимо същество, как ни съпровождат в процеса на физическа раздяла, какви знаци идват най-често при нас от починалите ни близки, как да приведем себе си в състояние способно да усеща тези новини от Отвъдното…

ШЕСТ ИСТОРИИ НА КЛИЕНТИ СЕНЗИТИВНИ ЗА ДУХОВНИТЕ ПРОЯВИ

ЗАГУБА НА БЛИЗЪК И ДУХОВНИТЕ ПРОЯВИ ОКОЛО ЧОВЕКА СЛЕД ЗАГУБАТА

МОРАЛНИТЕ УРОЦИ ОТ МИНАЛИ ЖИВОТИ, ОПИСАНИ ЧРЕЗ 3 РЕГРЕСИИ

НЯКОИ ЛИЧНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ И ДОКОСВАНИЯ ДО ДУХОВНИЯ СВЯТ

И много други истории… в тази книга.

страници 217

цена 19.90 лв.

Може да поръчате книгата по куриер на телефон 00359897472933, чрез Viber, WhatsApp, Messanger или email (вижте статията докрая за още форми на контакт)

Или да дойдете да си я вземете от 1ви Август нататък всеки Четвъртък в гр. София, в офиса в жк Люлин 6, сградата на Силвър Център, вход В, етаж 2, търговски обект 104  - между 16.30 - 19.30ч. 

Книжен Клуб

Стартираме наше място за четене на книги, за духовна подкрепа и срещи.

Ще имате възможност да ползвате книжен вариант на оригинални преводи на творби на медиума Шико Шавиер и Андре Луис, Алан Кардек и др. с учебна цел.

Това, което мога постепенно ще издам на български за всички любители на хартиената книга и четиво. За сега това са моята авторска книга и две книги от 19 век на Алан Кардек.

Духовно подпомагане е практика за взаимопомощ, която е без всякакво финансово обвързване от ваша страна - 30 мин индивидуален разговор с човек, който има нужда от подкрепа по дадена тема от живота си. Заявка за такъв индивидуален разговор и помощ моля да направите предварително преди да дойдете, за да планираме кратичкото време с което разполагаме в четвъртъците на всяка сседмица - стартирайки от 1ви АВГУСТ нататък.





За връзка с мен, за книги или консултация, за уговорка на регресия: телефон 00359897472933 - Viber, WhatsApp, 
Messanger - https://www.facebook.com/pavlina.s.nikolova
email: pavlinanikolova_reg@abv.bg