понеделник, 21 октомври 2024 г.

КУРС РЕГРЕСИЯ И РЕИНКАРНАЦИЯ – обединен подход на учението на Спиритизма и хипнотичната регресия


17, 18, 19 и 20 Ноември 2024 - София

Павлина Николова

Регресионист с 14 г. опит в QHHT и 11 г в учението на Спиритизма

Обучение Регресия и Реинкарнация – моят подход в работата с хора базиран на личен опит в 14 години практика с метода Квантово лечение QHHT на Долорес Кенън и 11 години изучаване на Спиритистката философия и терапевтични методики като база и свидетелство за реинкарнацията, действието на божествените закони и отношенията между дезинкарнираните духове и човечеството на планетата.


Програма 

Неделя 17.11.2024г

10.00 – Въведение; Как да предразположим клиента да говори; Нашето лично споделяне; Помощ при формиране на въпросите

12.30 – почивка

14.00 – Реални казуси на клиенти с тежки въпроси за регресия; Смъртта при деца и млади хора – утешителната гледна точка на Спиритизма.

15.30 – Преодоляване на убеждения и вярвания забелязани у клиента, които могат да изиграят роля на блокаж по време на регресията; Използване на спиритистки материали за премахване на блокиращи убеждения у клиенти – примери от книги на медиума Шико Шавиер.

19.00 ч.  край на учебния ден.


Понеделник 18.11.2024 г.

10.00 – Същност на процеса; Хипноза ли е? Сътрудничество Клиент-Духовен Водач- Водещ;

11.00 – Инструктаж и запознаване с процеса; разглеждане на минали животи; разглеждане на последен ден от минал живот.

12.30 – почивка

14.00 – Среща с Духовният Водач, разговор за минало и настоящи въпроси; среща с Духът на починал близък; поява на друг Дух вместо Духовният Водач; Пример за поява на дух и опит за отклоняване - Регресията на Д /аудио/; през погледа на медиумите - запознаване с Духовните Сфери около планетата Земя.

19.00 ч.  край на учебния ден.


Вторник 19.11.2024г.

10.00 – Духовна защита по време на регресия; д-р Алирио де Серкейра Фильо – интервю относно рисковете; Какво е обсебване – режим на действие.

12.30 – почивка

14.00 – Обсебване – причини 2 част - морални недостатъци, минали животи, неразвит, слабо развит, измъчен медиумизъм; Лечение и терапия на Обсебване – 3 част; Практика Евангелието у дома; Какво можем да заимстваме от сериозните спиритистки центрове, опитни в терапията на по-сериозни обсебвания? (за домашно четене Духовно лечение на по-сериозни обсебвания – 4 част)

16.30 – Изваждане от Регресия; Техники за справяне с различни ситуации в регресия – техники за въвеждане в минал живот; техники при блокажи и страхове свързани с основните техники за влизане в минал живот; техники при физически неразположения; 

17.30 - Блокажи по време на регресия; пример за множество блокажи и прилагане на разнообразие от техники – регресията на М – 4 аудио записа.

19.00 ч.  край на учебния ден.


Сряда 20.11.2024г.

10.00 – Демонстрация на регресия с един участник по желание, определен от предната вечер. Време за въпроси.

13.00 почивка

14.30 – Втора демонстрация на регресия с втори участник по желание, определен от предната вечер. Време за въпроси.

19.00 ч.  край на учебния ден.


Методи, курсове, обучения винаги човек може да намери много, но да получиш нечий опит, да чуеш разработка по конкретни случаи на истински хора, да се докоснеш до възможните трудности, да ти се изяснят какви подводни камъни практиката ти за напред може да срещне – това е рядко срещано. 

Обучението е присъствено в гр. София в малка работна група, където ще имаме възможност за близка връзка и въпроси, и  като част от обучителния процес 2 регресии – демонстрации, в последния ден на обучението с двама желаещи от групата.

Модулите обхващат както теория, практически въпроси и техники, така и морални теми и казуси, надграждане на задълбоченото разбиране на бъдещите регресионисти, разискване на работни случаи, и запознаване и работа с помощни материали в подкрепа на клиентите в Регресия.

Местата са ограничени до 5, за да можем да създадем добра учебна атмосфера и всеки да успее да получи максимума от учебния процес и общуването.


Това обучение е подходящо не само за хора, които желаят да прилагат регресията като метод за помощ на нуждаещите се, но и за всички, които работят с хора, които срещат пациенти или живеят сред специфични групи в нужда, и имат необходимост от насока в работата по откриване и диагностика на съществените болки в един човек, както и указания за духовна утеха, духовно подпомагане на душите, независимо дали са в материално или в духовно тяло, от тази страна на живота или в паралелното духовно измерение, което ни заобикаля.

При желание за участие в това обучение моля свържете се с мен на телефон 0897472933.

Email: pavlinanikolova_reg@abv.bg

Такса за 4те дена 800 лв.

Участието в този курс ви дава правото да участвате в Модул 2 – който ще проведем през 2025 г. и ще обхваща анализ и разискване по регресии на известни регресионисти – Долорес Кенън и др., обсъждане на ваши случаи от практиката, обмен с други ученици на метода, изясняване на съмнения.

Място на провеждане

Гр. София, жк Люлин, сградата на Силвър Център бул. „Джавахарлал Неру“ 28, вход В, етаж 2


Няма коментари:

Публикуване на коментар