вторник, 21 август 2012 г.

Хосе Силва - "Планетата е като едно летище - на всяка минута хиляди души кацат на Земята, докато хиляди други си тръгват."

Кой е ХОСЕ СИЛВА и какво е завещал на човечеството?

След години на практика по неговите системи и комуникацията ми с хора, желаещи да научат нещо повече, да практикуват този нов начин на мислене, стигнах до извода, че всеки сам трябва да направи своето си изследване и откритие "Кой е Хосе Силва?"

Най-добрият начин да научите за него е от опита и преживяванията на хора, които прилагат Силва метод или Силва УлтраМайнд ЕСП в живота си - двете системи на Хосе Силва в помощ на хората, които се преподават в България.

Тук ще предложа мои преводи на интервюта и участия на Хосе Силва в телевизионни програми, в които разказва  за изследванията си върху човешкия потенциал и създаването на системите за развитие на ума, интуицията и психичните способности.

Но за да разберете най-добре защо отделям специална страница за тази тема - потърсете и прочетете в различните форуми отзивите за Хосе Силва и Силва метод. През последните няколко години в България има доста практикуващи, които от първо лице разказват за промените в живота си и постигнатите успехи.

Това е най-голямото вдъхновение - да четеш и да откриваш това знание чрез думите на реални живи хора, които имат съвсем същите житейски проблеми като вас и мен.

Любимият ми цитат на Хосе Силва: "Планетата е като едно летище - на всяка минута хиляди души кацат на Земята, докато хиляди други си 
тръгват."

Видеоматериалите са предоставени от www.silvacourses.bg и youtube канал: winner7027


Хосе Силва за създаването на Силва Метод и Силва УлтраМайнд ЕСП, развиване на ума, интуицията и психичните способности у човекаХосе Силва за мисията ни на Земята и отговорността на всеки един от нас да използваме потенциала си за да превърнем земята в едно по-добро място за живеенеХосе Силва обяснява какво е  визуализация и Алфа честота на мозъчната вибрация и как най-лесно да ги използваме за да създаваме положителни промени, да решаваме проблеми в живота си, да подпомагаме енергийно лечението на себе си и на други хора от дистанция...


Хосе Силва за Вярата -  основна за постигане на един успех. От какво се състои вярата и как да я усилим у себе си, така че да подпомогнем постигането на резултатите, които желаем

 
Разказа на една Силва инструкторка за случай на Лечение от Разстояние приложено от група деца за друго дете

Няма коментари:

Публикуване на коментар