петък, 13 януари 2017 г.

Шико Шавиер - Писмо от един тийнейджър в духовния свят - аудио книга

Преди две седмици прочетох една истинска история за живота и смъртта на едно малко момче.
Когато четеш такава книга чувството е много особено, все едно пред теб се развиват събитията и съпреживяваш всичко сякаш това е някоя много близка до теб душа.

Ще ми се в реалността да има много повече от другите истории. Ще ми се да има по-подготвени родители, които да не пренебрегват духовното възпитание на децата си.



Ще ми се смъртта вече да не е тема табу и когато дойде този момент по пътя на всеки от нас – то той да бъде мирен и спокоен, а връзките между дезинкарнираните духове и живите роднини на земята да бъдат само здравословни и спокойни връзки на обич, разбиране и уважение на пътя на духа след този земен живот.

Книгата е психографирана – получена чрез медиумна връзка и автоматично писане от бразилския медиум Шико Шавиер чрез духа Нейо Лусио. Същият дух е продиктувал още няколко книги за деца на медиума. 

Някои биха се запитали – за какво им е на децата да се занимават с такива теми като смъртта?

Прочете ли тази книга ще ви стане ясно колко страдание може да се спести на децата, ако са възпитани духовно и имат правилните ценности в живота.
Рано или късно всеки плаща за всичко (дори това, което сега ви се струва „безобидна щуротия” и забавление).

Ако твърдим, че обичаме близките си, не бива да оставаме безразлични. Утре някои от тях може да е на мястото на малкия Карлос, героят на тази книга.

Вярвам, че никой не иска за любимите си да изминават трудния път на Карлос, когато биха могли да преживеят преминаването в духовния свят с лекота и да се адаптират лесно и безболезнено към новия си живот.


Ако смятате, че информацията е полезна споделяйте и говорете на тази тема с близките си.
Преводът и аудио записът са мое дело, и не са най-перфектните на света, но вършат работа, надявам се. 
Изглежда чакането на помощници, на други хора, които да се вдъхновят от невероятния Шико Шавиер и да решат да издадат книгите му, няма да се намерят.

Павлина Николова, регресионист

Фейсбук група: Спиритизъм / Spiritism
http://spiritismallankardecbg.blogspot.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар