събота, 20 май 2023 г.

Размисли върху духовните причини за шизофренията 1 част - кататонна шизофрения


Фасилитатор: д-р Алирио де Серкейра Фильо

Въз основа на произведенията на Андре Луис и Маноел Филомено де Миранда.

Лекцията включва интересни въпроси от публиката на живо и по интернет - относно как бихме могли да помогнем на близък с шизофрения, влияе ли дрогата за разболяване от шизофрения, увреден ли е периспирита на човек с шизофрения за следващи негови прераждания, за употребата на електрошока, за агресията, дали обсебването поражда шизофрения, защо лечението на психотичните заболявания е бавно и др.

Въведение в днешната работа и видовете шизофрении 00:00:00 

Случая на Карлос 00:20:24  https://youtu.be/E499F1RNa20




Всички хора, които носят матрици на виновна съвест имат едно задължение към самите себе си. То е да работят надълбоко, упражнявайки любов към себе си, прошка на себе си, упражнявайки самосъзнание за да навлязат в механизмите за поправка на грешките и да не остават в един процес на засилване на грешката чрез механизма за самонаказание.

Пради това, че не иска да положи усилие за поправка, Духът вече носи целия този товар от угризения на съвестта, ще произведе в бъдещото тяло едно дегенерирало състояние... защото не иска да извърши една по-любяща работа със самия себе си и с жертвите си от миналото.

Поканата е за освобождение чрез любов, а не по онзи болезнен начин, по който Духът бяга от болката, навлизайки в състоянието на много по-голямо страдание.


Няма коментари:

Публикуване на коментар