понеделник, 5 ноември 2018 г.

Лекар на душите, регресия 31.10.2018


За любителите на космоса и извънземния живот днешната регресия дава много интересна храна за размисъл на ума ни.
Интересни необясними съвпадения има в нея... Насреща си имаме академичен ум и човек, който въобще, ама въобще не е нито ню ейдж, нито е "в час" с последните теории за извънземни светове и т.н. Тя има доста сериозната професия на лекар в Германия и е от хората дошли за така необходимите им отговори за живота. А това, че достигна до процеса на регресия може да се нарече серия от знаци и подтиквания от самия живот. И когато някой трябва да научи нещо и да освободи старата ненужна болка, се случва именно така.

Градът в небето


Ето нещо малко за начало - описан е един въздушен град-държава на извънземна цивилизация. Тръгвайки да търся подходящи снимки попадам на земните новини в Китай - нещо подобно заснето "случайно" - или поне навежда на размисъл за съществуването на много повече аспекти на реалността, която ни заобикаля и ни е под носа, а ние сме сякаш слепи за нея. Този невероятен минал живот задълбава в една тема, дълбоко вкоренена в нашите спомени като души - темата за свободата - свободата да учиш, да изследваш, да пътешестваш, да обичаш, да живееш пълноценно. Нещо, което е реалност в по-развитите светове, както и в областите на по-висши духовни нива.

Дългът и вината

Втория показан живот повдига друга много важна тема, която засяга и много от нас, темата за вината и тежестта в душата. Понякога не съзнаваме как самите ние сме се обрекли на някои неща, потънали в тежка скръб заради минали грешки. Решаваме, че не заслужаваме обич, че не заслужаваме добро отношение, и дори че не заслужаваме да си отпуснем собственото сърце да даваме това, което прелива и иска да излезе от него. Много тежко самонаказание и изтезаване, което дори се проявява на физическо ниво както с физически симптоми,  така и с едно "бягство" от онова, което може да ни направи най-щастливи.

В такива случаи човек мисли, че има влияние върху него, че се случва намеса от други недобронамерени лица... и понякога е възможно. Но колко много са пътите, когато влиянието е не от друг, а от нашето собствено Аз от миналото, от онзи аспект на нашия дух, който е останал да страда в енергията на изминало наше прераждане и сега влияе със силните си емоции директно върху нас, проектирайки своя страх от грешка, от повторение на онова минало.

Осветляването на цялата тази стара драма, болка и неразбиране е именно терапията в метода на хипнотична регресия. Допълнителен елемент е новата утешаваща гледна точка, която изпращаме към онзи Аз от миналото, към онзи аспект на духа ни, който има нужда от малко окуражаване за да се освободи от ролята на пленник на онзи отдавна изминал живот, хванат не от друг, а от собствените си емоции на самобичуване и осъждане.





Както и преди се е случвало, оказва се че някои тежки въпроси, както въпросите за нашите родители, които са ни измъчвали толкова много време, всъщност не са важни и няма драма. На фона на разкъсващи чувства, кошмарни сънища и една бавна агония, в която живее жената, това да почувства истината друга наистина се оказа лечебно, дори без да имаме особени детайли защо се е случило всичко точно така.

Последната част на регресията разкрива много интересни обяснения свързани с това, за което всяка душа идва на Земята. За мен лично беше изключително вълнуващо, защото това, което беше описано за мисия, за призвание и задача в този живот е изключително нужно да се случва в нашия свят, и то осъществявано от човек, който наистина има голям достъп до човешките съдби, до най-силните човешки болки - за собственото здраве, за здравето на близките ни, когато понякога новините за съобщаване са нелеки.

Ще чуете и много интересни обяснения по един казус с малко детенце, което почти не може да спи, постоянно страдащо от кошмари и неспокойно, с много страхове. Както и съвети за  любовта на млад човек с много тежък обсебващ характер.


Няма коментари:

Публикуване на коментар