неделя, 3 май 2020 г.

Когато Живите Сънищата Говорят

Днес получих най-прекрасния подарък - да видя и да докосна пресътворено едно мое преживяване от преди 15 години - сън, който и до днес ме разтърсва с посланието и енергията си.

Искам да ви представя една фейчка Alissa and the Art Factory тя е в човешко тяло обаче има рядката способност да улавя енергиите и да отразява в картините си дълбоки космични процеси, от онези, които се случват в човешката душа, до онези, които Вселената преживява.

Тук може да разгледате нейните творби: 
https://www.facebook.com/AlissaArtFactory/

Живота ни срещна в една регресия - но като едно истинско дете на Бога, което раздава любов, дори когато идва за да получи насока, тя отвори сърцето си и ме усети... и не спря до там. 

Сънищата са тема, която вълнува и нея, както и мен.
Ако някой от вас е преживявал живото осъзнато сънуване знае за каква емоция говорим.
Това сътвори тя за мен вдъховена от разказа ми за едно сънно преживяване от 2005 г.
Самата аз се опитах да пресъздам спомена в една скромна рисунка, съжалявайки, че нямам дарбата да пресъздам всичко, което видях, за да остане винаги жив в съзнанието ми, никога да не забравя и най-малкия детайл и чувство... но подаръка, който получих от  Alissa and the Art Factory беше наистина невероятен.

Винаги съм си мечтала да има такава технология, която да улавя живите сънища и да ги записва, да имаме архив и да можем да преглеждаме тези срещи и послания.

Защо се впечатлявам от един сън, ще попита някой...
Всеки човек има в живота едно стартово събитие, едно голямо Начало на всичко, когато започва дългия процес на Активация на душата за онова, за което е дошла.

През годините се опитвах да разтълкувам видяното - особено небесните тела, които според мен бяха указание за времеви период. Виждах поотделно елементите, дори триъгълника... Единственото, за което не бях намерила съответствие, е странната звездна формация, която прилича на огромна платформа с по-широка глава в едната част и три лъча излизащи в обратна посока и формирани от множество малки звездички.

Е, и този ден дойде...
Свикнала съм да следя за знаци, символи, събитя, които да подреждат пъзела в ума ми, който макар и след толкова години, продължава да си стои там - и да чака своя завършек.

Искам да знаете, че каквото и да се случва - всичко ще бъде наред. Чуваме и в бъдеще може да продължим да чуваме за ужасни неща... Но всеки един от нас има частица от пъзела и вече с него се работи, вече търпи подготовка как да е най-полезен на планетата. 

Преди седмица попаднах на този знак - думата Старлинк свързана с името на Илон Мъск, стана ми любопитно, но когато видях друга ключова дума в описанието Сателитно Съзвездие... много странно се почувствах.


Starlink is a satellite constellation being constructed by SpaceX.The constellation will consist of thousands of mass-produced small satellites in low Earth orbit. SpaceX also plans to sell some of the satellites for military, scientific, or exploratory purposes.

Честно казано винаги съм се радвала да си намеря някакво потвърждение на поредния сън, който ме вълнува. Само че сега се почувствах като дете в деня, в който му казват - вече си голям, порасни. 
С други думи - Тази фомрация от звезди с трите лъча, която аз усещах в съня като огромна платформа от кораби - имам усещането, че е именно замисления проект на Мъск за изкуственото съзвездие Старлинк.

Понеже нищо не се случва ей така, произволно - подсилващ знак за мен беше, че именно сега, а не в някоя от предните 15 години, аз получих този прекрасен подарък - картината с която Alissa and the Art Factory  пресъздаде съня ми.

Когато преди 15 години видях планетите в небето, първо изпитах удивление - първа беше планетата с пръстена, много красива и изключително близка, имах усещането, че ей сега се протягам и пръстите ми вече влизат в пространството на пръстена, сякаш потъват в него. Беше кацнала над дърветата, ограждащи къщата ни на село. В съня продължих да разглеждам небето, но сякаш всичко се случваше бавно, когато вдигнах още малко поглед нагоре и леко вляво видях странната фигура на правоъгълния триъгълник - :) тя ме възмути, беше малко смешно, как аз в съня разсъждавам - как е възможно геометричната фигура, която познавам от часовете по математика, да си седи там на нощното небе - по-късно разбрах, че този елемент и разсъждения ме е накарал да запомня целия сън, той беше ключов за паметта.
И накрая нещо ме накра да погледна директно и право надгоре в дълбоката черна нощ над главата ми - и тогава го видях - там се случваше нещо. Имаше движение, активност в дълбокия космос. Звездичките се движеха, само че аз не ги усещах като звезди точно. Но със сигурност усещах, че има някакво противопоставяне, както при война, между двете малки формации в дясно и голямата звездна платформа в ляво с трите лъча.. Усещах колко е силна лявата формация. Усещах колко са смели десните, защото не спираха да прелитат техните звездички да кацат на голямата платформа. Вътрешно знаех, че е война. 
Усетих в себе си нещо, което в никой друг сън не съм усещала, нито преди нито след този, и в последните 15 години - чувство за вътрешно ликуване, че най-после нещо, което съм чакала дълго, дълго... сякаш усещах, че е много по-дълго от този мой живот (а и бях само на 23 г., когато го сънувах). Сякаш почувствах в себе си една енергия на революция - смесица от радост и решителност, от чувство, че всичко е съвсем сериозно и опасно, дори усетих недвусмислено, че това засяга нас на планетата земя и в частност моите близки, и дори тогава... чувството на вътрешна радост продължи, защото беше толкова дълго очаквано събитие, Начало на нещо важно. Не мога да ви обясня какво е. Само душите ни знаят.

Казвам душите - защото не съм само аз, много от вас са по същия начин, много от вас знаят вътрешно към какво водят следващите години и каква работа трябва всеки да свърши. Това не е нещо от този живот, това не е нещо лично, това е глобален процес - правилен и нужен на Цялото. Така го усетих.
И няма друго, което да може да мотивира един човек освен доброто на неговата родина например да стане и да тръгне от родния дом за да иде на суровите бойни полета. Нашите революционери и герои от миналото знаят най-добре. Само че тук говорим не за една страна и един народ, а за една планета - нашата.
За тези събития се е знаело много преди ние с вас да се родим, те са предвидени и спрямо тях множество души за били подготвени с нужните инкарнационни планове - за да бъдат тук в правилното време и да работят.
Alissa and The Art Factory Facebook
Пиша всичко това, защото емоциите последните месеци бяха много крайни. Трябва да се успокоим за да можем да се справим, за да можем да сме в пълния си потенциал на енергии и ясен ум.
Много неща трябва да станат, просто е нужно. Не случайно още в Библията са описани събитията, в Откровение на Йоан/Апокалипсис/. Което означава, че още тогава преди 2000 години основния път на планетата е бил предвиден, че трябва да премине през дадени етапи.

Знайте приятели, че нищо не е само това, което виждаме - борбата между ниската вибрация и по-високата именно сега е в разгара си. Запазете спокойствие, само това ще даде почва под краката ви. 
Унижения, несправедливости, хули и клевети, физически страдания и публични подигравки, на всичко това са били подложени както Исус, така и неговите последователи. Не си мислете, че лесно се става развит дух. Не очаквайте лесното. Но бъдете благоразумни. 
И планетата, както се случва трансформацията и извисяването на човешкия дух, минава през подобни етапи. За това сега силите на мрака изглеждат набрали мощ и завладяващи наред. Но Истинския Господар на Земята винаги е знаел какво предстои и е подготвил своята армия добротворци. Нощите - тогава, когато повечето хора си мислят, че всички спим и нищо не се случва - тогава е най-голямата активност. Душите ни работят, срещат се, подкрепят се, учат се, и не само тук в кръговете на Земята, но и в училища в по-висши сфери на живота. Изключително важно е да разберем едно - ВСИЧКО Е НАРЕД, ЗАПАЗЕТЕ СПОКОЙСТВИЕ - нищо не става самопроизволно. Силите на тъмнината нека мислят, че успяват, нека си вярват колко са мощни, колко много хора имат в своите редици... Запазите ли вие спокойствие, съхраните ли ясния си ум - тогава ще можете без излишни емоции да действате правилно, когато животът го поиска от вас. А това е - пътя на взаимопомощта, на грижата за ближния, на утешителната дума. Това са високите вибрации, братската любов, която премества реално планетата на друга вибрация - на следващото ниво в йерархията на световете.
Не се вторачвайте в дребните неща - винаги дръжте в ума си Голямата Картина и не забравяйте нашата обща цел - да помогнем на планетата като си помагаме един на друг с истиснко чувство на братство.

Оръжието, което имаме е много по-могъщо от всякакви високи технологии - защото то квалифицира нашия свят директно нагоре и дава достъп до растеж, чрез който ниските енергии в един момент ще бъдат експулсирани извън планетата поради силния вибрационен дисонанс.
Спрете да пускате отровата на телевизиите и „новините“, които целят вашата ниска вибрация, не информиране с някаква истина.
Търсете истинските новини един от друг - вашите усещания, вашите сънища, видения, прозрения... Ние имаме сетива да виждаме истината.

И сега накрая, моля ви не си вадете от контекста думи за да си дадете храна за паника или излишна драма. Помнете - ние сме безсмъртни духове - имали сме и ще имаме много прераждания на всякакви планети. Но сега е важно цялостното послание - каквото трябва се случва - ние, като едно цяло, биваме отвеждани от самото Провидение напред да изпълним съдбата на тази планета. Имаме два избора:

- да изберем егоизма, завистта, алчността, суетата и гордостта, които егото жадува, желанието да се налагаме и да блеснем като по-добри от останалите... Който избор води само към едно място - смърт на физическото тяло и експулсиране на духа от планетата и орбитиращите около нея духовни колонии - към по-неприятно ниско развито местообитание в космоса, и съответно раздяла с душите на близките ни, които са по-напреднали в нивата на своето развитие. Защото с нисшето си поведение ние не бихме могли да отидем в местата, където са те, ниското не може да отиде при високото никога, само обратното.

- или избора да развиваме човещината и братското отношение към останалите хора, към природата, животните, да бъдем ръководени от любовта във всичките си постъпки и да се стремим да подобряваме себе си, работейки по всички наши нисши наклонности и слабости. 

Исус е казал, че ще бъдем изправени пред битки в собствените си семейства... и това вече се случва.
За това и в моя сън го видях така - че се иска себеотрицание, саможертва, да осъзнаем, че всеки има собствен път и ние трябва да пуснем онзи, който не желае да върви по нашия път.

В този път напред ние не сме сами - много Висши Духове вече слезнаха на планетата, за да са ни в помощ, същества, които дори не бихме могли да си представим - благордони, силни, които са истинската мощ на силите на доброто. Но те се нуждаят от нас - да бъдем верни на доброто, да полагаме усилия за собствената си реформация, да работим по премахването на слабостта и да устояваме на гласа на егоизма и злото... За да може да приведем себе си в нужната по-висока вибрация и да ги усещаме - да чуваме техните напътствия и съвети. 
Разберете, че ние сме един екип - нашите висши помощници се нуждаят от нас и от нашите усилия в доброто, за да успеем заедно да помогнем на планетата категорично да затвърди високата си вибрация и пътя на доброто.
Всеки един е важен...
Не гледайте и не любопитсвайте злото какви ги върши, защото така го призовавате и храните с енергия... 
Всяка добра постъпка, всяка проява на снизхождение и прошка, на въздрържание в гнева, на който често сме склонни да се поддаваме, всяко дело в помощ на човещината и доброто, е още един светлинен меч в полза на доброто, една силна вибрация, с която подсилваме Армията на Бог.

Alissa and The Art Factory, The Pink Thing
И ще се върна към началото на статията и прекрасната художничка от Alissa and the Art Factory. Тя е интуитивен артист, който улавя с духовното си зрение реалността, когато успее да се свърже с енергията и емоцията от дадено преживяване
Разгледайте творбите ѝ, дали пък вашата душа няма да разпознае нещо... 


Аз си разпознах и това, пак от мой сън и пак явление в нощното небе над улиците на София.












Няма коментари:

Публикуване на коментар