вторник, 21 април 2020 г.

Загуба на Любими Хора - книга с психографирани послания от духовете на починали деца

Много често причината човек да потърси регресията е мъката по любимо създание. Понякога това са наши баби и дядовци, понякога е скъп родител, а не са редки случаите, когато прехода към духовния свят се е случил с наше дете.

Искам да ви споделя тук един нов проект, по който работя, чиято основна цел е да окаже подкрепа на всички загубили любимо същество и разделени временно от свой близък преминал вече към духовния свят.




Това е една книга на медиума Шико Шавиер съставена с негови психографирани послания, както и коментар на родителите получили тези послания от своите деца.
Случаите на 14 деца ще бъдат поетапно качвани на моя сайт за Спиритизъм тук: ЛЮБИМИ СЪЗДАНИЯ - психографирани послания от духове на починали 

За онези, които все още се чувстват непримирими към думата Спиритизъм и отхвърлят съществуването на духовете, но някак си нямат проблем да приемат регресията и терапиите провеждани с този метод, бих искала да кажа скъпи читатели, че едното не съществува отделно от другото.

Работата ми с клиенти през годините ме увери, че има огромна нужда да се превеждат и споделят материали даващи обратна връзка какво се случва с нашите блзики и какъв е живота в духовния свят, какво ни очаква реално след краткия ни земен път.
Именно с цел да съм от по-голяма помощ, да може по-ефективно да се случав тази подкрепа към всички вас създадох този втори сайт за Християнски Спиритизъм, където предимно се споделят материали даващи такава информация - за връзките ни с духовния свят, съдбата на духа в пътя на неговия прогрес в поредица прераждания и послания от нашите починали близки.

Това е бъдещето, все повече ще се премахва нерационалния страх от смъртта и с Божията помощ човечеството един ден ще прогресира дотолкова, че да не чувстваме така осезаемо липсата на нашите близки, а да имаме леки и естествени контакти с тях, независимо в кое измерение се намират.

Ако темата ви интересува вижте първа част, която направих под формата на аудио запис: https://spiritismallankardecbg.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html



Няма коментари:

Публикуване на коментар