вторник, 4 август 2020 г.

ИЗПИТАНИЯТА В ЕДНА ВРЪЗКА С ДУША БЛИЗНАК - историята на Ивон и Чарлз

Една тема получи доста голям интензитет през последните месеци, като цяло последните 2 години, но с по-осезаеми прояви тази година. Тема, която провокира много хора да потърсят обяснение в астрология, нумерология или дори регресия, за да намерят отново своето вътрешно спокойствие и да продължат напред.
Темата е сякаш тема на новото време – непозната или поне не толкова често срещана в миналите години – ИЗПИТАНИЯТА В ЕДНА ВРЪЗКА С ДУША БЛИЗНАК В записа, който ще чуете в ютуб има описана една такава връзка – две души, които се срещат в даден период и от там насетне преживяват множество събирания и раздели в различни прераждания.
Мита за необезпокоявано и безметежно щастие с вечната ни половинка е може би една от главните причини за болката и фрустрацията, която много от нас изпитват...

Когато духа Чарлз разказва онзи свой минал живот в Древна Персия като безсърдечния и студен владетел, който тормози своя народ с непосилно тежки закони и укази, ние можем да видим една душа тръгнала буквално към „ада“, макар да знаем, че това не е място, а състояние на духа. Трупайки грях след грях тази душа обаче не е изоставена напълно от светлите сили. Един от най-доверените му хора е срещнал Християнството, скоро появило се в свещените земи, и измисля план как да се опита да промени своя суров владетел чрез най-висшето оръжие – любовта.

Изслушайте целия запис – след всеки от описаните минали животи ще чуете и моя коментар и накрая заключенията, как да разбираме този тип връзки и любовта като цяло между душите. https://www.youtube.com/watch?v=jAEy9VN4oicКнига Пречистване
 „Sublimacao“ от медиума Ивон Перейра, духовен автор Чарлз. 
 Рио де Жанейро - 1973 г.

Като дете Ивон обичайно казваше, че истинският ѝ баща е Духът Чарлз, когото виждаше постоянно и че той е бил нейн спътник в много пътувания, и любящ баща в предишния си живот. Тя описваше, че чувства неимоверен копнеж по Чарлз, когото иска да прегърне, и страда от физическото му отсъствие.
Описаните минали животи в книгата са именно на Чарлз и Ивон като души, които любовта свързва завинаги.
В допълнение към книгата „Пречистване“ някои от инкарнациите на Чарлз могат да се видят в книгите „Във водовъртежите на греха“( „Nas Voragens do Sin“), където той разказва живота си като Чарлз, „Кавалерът на Нумие“ (O Cavaleiro de Numiers) и „Драмата на Британия“ ("O Drama da Bretanha")

Много интересни отговори дава духовния водач Еммануел на Шико Шавиер в книгата 
„O consolador“ по темата Душите Близнаци и Любовта. Линк за статията: https://spiritismallankardecbg.blogspot.com/2018/11/blog-post.html?fbclid=IwAR0_tBjhRwf7-1RF0vK_jid2Z7hPIsEDrlpc-3kIRAldzHcjPhBn9y4cyfQ

Няма коментари:

Публикуване на коментар