петък, 27 ноември 2020 г.

Регресия на човек с паник атаки - 2 минали живота показващи причини и решения

 Допускането на грешки в предишни прераждания често отеква в настоящия ни живот поради липсата на прошка. Героите, които сме били в онова свое минало най-вече поради липса на духовни познания и разбиране за Бог потъват в едно съжаление и продължително самонаказание още приживе понякога. Когато емоцията на тези нещастни преживявания е пренесена след смъртта у Духа, то тя неминуемо започва да влияе на настоящия живот на човека, създава симптоми и често автоимунни заболявания, за да алармира, че има проблем, който има нужда да бъде освободен и минало, което да бъде разбрано с милост и простено.

https://www.youtube.com/watch?v=7nE97caGpO8

Паническите атаки – самонаказание за нещо, в което вярваме, че сме виновни

Краткото резюме на записа не включва цялата информация, давам го само за онези, които биха искали да поразсъждават над уроците като цяло. Вижте времевите марки в описанието на видеото в ютуб, ако желаете да чуете напред или назад различни моменти.

1ви живот:

 – около 30 годишен мъж, който е тъжен гледа селище и една опустяла къща, преди 15 г е живя на това място, имал е майка и братя. Отдавна не е идвал тук.

Назад във времето, когато къщата е обитаема:  Тежко детство в бедност. Майката сама гледа децата. Бащата е починал.

На около 17 момчето напуска селището и отива в по-голям град, който обаче не е много далеч от родното селище.

Сцена – виждаме го вечер как наблюдава големия град осветен от светлинки, уверен е в себе си, иска да помогне на семейството си с парите, които ще изкара.

Започва да работи в работилница, занаят с ръце. Спира да посещава семейството си, вести получава от хора. Среща си приятели в града, забавлява се, излиза си, живее си. Не си събира пари, а ги пропилява. Не е помагал на семейството си, както е била първоначалната му идея.

Компанията, с която се движи – използват го, няма верни приятели. Забелязва, че го използват, но така се чувства добре. Харесва му живота – парите и да бъде в такава компания.

---

След като е разбрал, че няма вече семейство – 15 години по-късно пак се връща в мизерията на село, остава в къщата, обработва земя да се изхранва. Мисли че е постъпил глупаво, че не е трябвало така да живее в града по този безразсъден начин.  Не знае защо селото се е обезлюдило – години наред не ги е търсил роднините си, братята си..

---

Около 50 годишен – пак е в селото, брадясъл, изоставил се е, не е щастлив, без семейство, без жена и деца. Съжалява, че е оставил майка си и семейството си, за това не опитва да се върне в града да работи, самонаказание си причинява изолирайки се на селото, където почти няма препитание и е сам.

Кое му пречи да контактува с близките на млади години, докато си изкарваше пари в града? – срамувал се е от тях, егото…

---

В настоящия живот на клиентката – въпроса за срама  - прилика и подобни ситуации – от алкохолизма на баща ѝ с когото са живели в един дом заедно. 

Как се е справяла – вдигах главата, с егото, правех се че нищо няма.

--- в миналия живот сина се срамува от семейството и за 15 г не ги търси и не се обажда, без те да са се провинили в нещо, освен бедността, а в настоящия живот изпитанието е по-сурово – вече има по-засрамващо обстоятелство – алкохолната зависимост на бащата – но сега тя вече е дъщеря и трябва да гледа баща си.

Зависимост между паническите атаки и момента на появата им с началото на алкохолизма на бащата и поводите за срам. – действа като катализатор и едно напомняне за провала в миналия живот, създава стрес и напрежение - дали тя пак няма да избере да напусне семейството, да избяга – което е запечатано у душата като усещане за грешка и провал, страх от допускане на тази грешка отново в настящето.

Мъжа в онзи живот – умира в дълбока старост. И след смъртта си – душата самотата пак я усеща. Мисли, че не е постъпил правилно в изминалото прераждане, и за това е сам, т.е. справедлива последица. 

Трябвало е да се грижи за семейството си по план на прераждането. Трябвало е да има и свое собствено семейство и деца. Слабостите му – много добродушен, много се доверява на хората. Искал е да е като другите – със забавленията в града, с богаташите, а той е имал минимални доходи, не е бил на тяхното ниво, но за да се докаже, че той е като тях, не е помагал на семейството си. Приятелите му се подиграват и той продължава да е с тях заради начина на живот. 

Незрялост на душата – прахосничество към изкараните с труд пари. Привлича се от лесния, от лъскавия живот и издига на пиедестал хора без ценности, също пропиляващи ценния живот и възможности за прогрес и правене на добро, който Бог им е дал.

В настоящия живот клиентката е пренесла същите интереси, същите ценности, търси внимание, винаги да е добре облечена, по този начин се разтоварва… Докато бащата е жив са тези излизания – а след смъртта му намалява излизанията. Бащата се е притеснявал от нощните ѝ излизания. Самонаказание ли е самотата, на която после тя се обрича след смъртта му, чувствайки вина, че нещо пак се е провалила в дълга си към семейството, както в миналия живот? – както душата след смъртта в онзи минал живот чувстваше че има знак на равенство между погрешни действия=самота. 

2ри живот: 

Полянка, на която има малко момиченце, домът ѝ е наблизо. Живее в богат дом, аристократичен. Детето е щастливо. Има мъж и жена в дома, но са строги. Прислугата ѝ се радва. Бащата мълчи, жената я усеща като лоша. Детето обича баща си.  Детето е оставено другите да го гледат, по-рядко си говорят бащата и дъщерята. Истинската майка е починала. 

Като по-голяма девойка: Уверено момиче е пораснала. Бащата живее още с нея, мащехата е надалеч. Сега баща и дъщеря общуват повече. Момичето не е щастливо – не както в детството си, не е така жизнерадостна, макар че за нея се полагат много грижи. Учи нещо. 

След 3-4 години - момичето работи – в голяма сграда и град, на бюро, с кола, изглежда добре.

Бащата си остава в къщата след като тя заминава. Поддържат връзка с него. Тя не е много щастлива в кабинета си. Чака някакъв мъж, влюбена е, чувствата са споделени. Работи с деца, учителка е на 5-6 годишни деца. 

След 5-6 години – работи с по големи деца вече. Много нежна и спокойна натура има. Има връзка със същия мъж, но нямат деца. Щастлива е с мъжа си. Иска дете по принцип и е тъжна, че няма.

Последния ден от живота ѝ – възрастна жена е – до края на живота си не се ражда дете, продължава да работи работата си, преодолява липсата на свое биологично родено дете. 

След смъртта духът на жената е в училището – при децата е. Усеща успешно прераждането си – професията е била цел за душата. Уравновесена, смирена, благ характер, добра – това ѝ помага да се справи със плана на душата въпреки личното изпитание, че няма детенце.

Сегашния живот на клиентката в последните години се опитва да култивира у себе си същото спокойствие и да преодолее избухливост в характера. Отново прилика – сега няма семейство, и водачите дават този живот да я окуражат да преодолее липсите сега като отново да успее да фокусира вниманието си на полезно място – в правене на нещо в полза на другите.

Личността от миналото се връща в къщата на баща си – въпреки работата и съпруга, тя се връща да посещава баща си. 

Среща с Духовния водач

Силует с бяла дреха, като ангел. Силна положителна енергия. 

Посланието на 2рия живот, аристократичната девойка, която стана учителка – клиентката да не се отказва. Липсата на дете е форма на изкупление за нещо. Препоръка – работа в група с много хора, цех, завод… ще се чувства добре в такава среда.

Послание от 1вия живот на момчето, което изостави майка и братя и живя след това много години в самота – заради приликата със сегашния ѝ живот се показва това минало – Отчаянието – да не се отчайва, както мъжа е бил отчаян. Отчаянието го има и в сегашния живот – понякога му се отдава. Когато усети, че идва пак отчаянието – да се сети за жената от 2рия минал живот, за нейната борбеност.

Символ – под нея и водача минава рекичка с много чиста вода. Много е близо до нея. Водача иска тя да премине през тази река, да я пресече. Трябва да премине някаква бариера. Но не е непреодолима преграда. 

Защо се получават у клиентката от 26 г паническите атаки – от мъжа в предишния живот, - стар стои на една скала и гледа към къщата. У него няма радост. Не си е простил, не е напуснал енергийно онова минало. 

Въпроси – за тежка 14 г. връзка с мъж – цел – да порасне в тези отношения, да добие зрялост в себе си, да стане по-уверена в себе си.

- за липса на свое дете – за напред ѝ се дава да има семейство. Трябва да е между хора за да срещне своя партньор.

Загуба на майка си на 10 г в този живот – планирано е това ранно тръгване – цел – да остане клиентката като малка още да започне да се грижи за сестра си и баща си. Има връзка с живота на мъжа, който изоставя семейството си. Сега тя от рано се занимава с домакинство за компенсация. Но духът на майка ѝ не е постоянно в духовния свят, разделя се между там и тук, тук е повече около сестрата, която има две малки деца.

Защо има алкохолна зависимост таткото – от мъка. Той е починал преди 15 години вече – духът му вече е в покой. Идва в чести сънища при клиентката, предупреждава я, помага ѝ. 

После идва моя съвет за нейната връзка с водача, кой е той и как да го търси - за молитвата към Бог, стъпките да помолим за помощ , да повикаме водача си, за всичко, което ѝ е трудно сега, за избор на работа, за преодоляване на паник атаките. Забелязване на знаците по-ясно след искането на помощ чрез молитва.

водещ: Павлина Николова, QHHT Practitioner

Online регресия от Октомври 2020г.


Няма коментари:

Публикуване на коментар