петък, 4 декември 2020 г.

Регресия - духовно лечение на душите, минали животи, непреминали чувства, помощ от Отвъдното

Историята, която ще чуете днес спокойно мога да кажа се провокира от един сън и връзката с една душа наскоро преминала в духовния свят. До вчера нямах планове да споделям регресия за тази седмица. Но се събудих с един подтик и силната мисъл, че има нещо, което трябва да намеря сред старите регресии. Докато слушах записа да проверя какво е съдържанието и би ли било полезно на аудиторията към днешна дата си мислех дали постъпвам добре, дали е в синхрон с нуждата и одобряват ли духовните водачи. Е, отговорът не закъсня. В течение на деня и контакта ми с девойката, чиито глас ще чуете след малко в аудио записа, разбрах, че има една много по-съществена причина за насочването ми от водачите именно към тази регресия и тази клиентка от преди 3 години.

Една душа на роднина на момичето се беше появила в съня ми сутринта и беше показала някои конкретни неща за да бъде разпознаваема за семейството. Нужни ми бяха няколко часа да си дам сметка, че двете неща са свързани (съня и желанието да пусна регресия и връзката със семейството на момичето), след което усетих много силен подтик да пиша и да питам директно момичето има ли роднина с подобно описание и отношения каквито видях. Абсолютно потвърждение на външен вид, години, характер и дори принадлежности, както и на семейството ѝ… жената беше починала преди 3 седмици.

Сега да мина на същественото – никога нищо не е ей така, нито е само за лична полза на един човек. Когато духовния свят полага някакви усилия да ни насочи, то е за да имат полза повече хора, задължително е това, ползата да е за множеството, не само за един. 

Регресията, която ще чуете всъщност се превърна в едно духовно лечение продължително и сложно, с много нюанси и много герои. За онези, които ще имат търпението да я изслушат тя ще покаже съвкупност от неща – до голяма степен и живата утеха към Духовете, на която ме е научил Спиритизма.

Но не по-малко послание аз усетих в съня от тази сутрин. Без да мога да навлизам в лични детайли само бих искала да ви кажа едно приятели – ако имате близки същества заминали си вече от този свят, ако ги обичате, помислете добре на какво са ви учили, в какво са вярвали, пазите ли заветите им и грижите ли се за себе си правилно, как скърбите, успявате ли да продължите напред живота си… Най-тъжното за една душа е, когато е давала всичко от себе си да учи децата си на добро, на правилно, на духовно и Бог, и след като си тръгне да вижда отгоре как те се самоунищожават потъвайки в мрака на скръбта и депресията, как се парализират в едни неправилни ужасни мисли и хвърлят на боклука цялата инвестиция, която родителя е вложил в тях като възпитание и гледна точка за живота и смъртта.

Когато ни се дава една раздяла с близко същество, то е защото сега е нужен период за всички нас да се учим поотделно, да вървим напред с техните думи в сърцето си, но самостоятелно да взимаме решенията си.

Девойката, която направи тази регресия преди 3 години скърбеше за своя наскоро починал баща. До такава степен беше афектирала живота ѝ тази скръб че се отразяваше на всичките ѝ връзки, които създава. Разберете, че никой наш близък в духовния свят не желае това за нас те ни обичат и желаят нашата стабилизация, да продължим смело напред да живее, да обичаме и да се учим, както и те ще продължат своето училище Горе.

Накрая мога само да съм благодарна за това, че се докоснах до работата на духовните водачи подпомагащи и починалите в Духовния свят и живите на Земята, и до светлата душа на жената, която сънувах и към която изпитах голяма любов и желание да помогна без никога да съм я срещала преди това. 

Приятно слушане… https://youtu.be/ekMyZh2tISE



Записи в YouTube от моята работа като регресионист. Някои интересни случаи на връщане в различни животи и разговори в духовния свят по различни въпроси: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnTgcZReG7_qophLx-ZlH7eTShufVPgio




Няма коментари:

Публикуване на коментар