четвъртък, 9 ноември 2023 г.

Една по-различна книга - Еустакио - с коментари от мен и разглеждане на 17 инкарнации

За онези от вас, които следят публикациите във фейсбук и YouTube не е тайна, че от няколко седмици споделям епизодите на нова книга с коментари и анализи по информацията предоставена от работна група медиуми разказващи миналите животи и духовния прогрес на един човек - Еустакио.

Цялата плейлиста с всички глави може да чуете тук: https://youtube.com/playlist?list=PLnTgcZReG7_pbmdOJcNBSewdNaEUQCUT-&si=H8E1EzAhazf41D6n

Един бърз курс на обучение по темите на прераждането и духовните закони, и как те се интегрират в съществуването на всички нас, инкарнация след инкарнация.

Тук в коментари ще чуете моя личен опит като регресионист и човек изучаващ духовните закони през собствения си живот и съдбата на множество хора, с които професията ми ме среща.

Поводът днес да споделя все пак този материал е акцента върху една глава, която се отнася пряко до метода на регресия, който по своя произход и създаване идва не от другаде, а от Духовния Свят и духовните колонии, които още преди хиляди години го прилагат върху Духовете, които се налага да си припомнят свои минали действия преди да се подготвят и слезнат за поредната инкарнация на планетата Земя.

Глава 18 Завръщане към Алворада Нова. Регресия на паметта в духовната колония с цел подготовка на следващо прераждане

https://youtu.be/MNudYeB2PSo?si=2yCaP5LNW2dk0z_8



Няма коментари:

Публикуване на коментар