четвъртък, 14 ноември 2013 г.

Космическа одисея 3 част - Развръзката

Тази част на регресията дава най-много детайли, емоция, описание... и някои от нещата може да ви шокират. Ако досега сте вярвали, че сме сами във вселената тази част не е за вас. Ако не се съмнявате в това... то материалът ще ви бъде интересен и полезен.

Идеята ми да споделя тази регресия е да ви направя публика на това, което видях и усетих и аз самата. Тези неща не могат да се предадат чрез текст. Самият глас, тембъра и автентичния запис на регресията може да ви покажат цялата палитра на емоциите и усещанията.
Защо ви е всичко това?

Ако един подобен материал не ни накара да си зададем някои от най-важните въпроси просто сме си загубили времето. Как е възможно да се виждат толкова много детайли, сцени, образи, как е възможно за такъв продължителен период от време човек да си "измисля" такава плетеница от събития... не е възможно. Вие слушате записа и всеки сам може да усети истината. За това следва всеки да си зададе въпроса... какво означават подобни материали и какво означава това за мен...



Прераждаме ли се? Живеем ли и на други места /планети / измерения? Нима след смъртта животът на душата продължава, значи ли това, че нищо не се губи?

Защо тогава отричаме част от собствената си същност... защо сме се хванали драматично за старите си убеждения и вярвания и не щем и да погледнем друга алтернатива... кое ще ни накара най-после да обърнем внимание на децата си, които говорят спомените си от минали животи; кога най-после ще вземем на сериозно ярките сънища-преживявания напомнящи ни именно за превъплъщенията ни в други места, други планети, кога най-после ще чуем крехкото гласче в себе си, което вече изнемощяло се обажда и опитва да стигне закоравялото ни съзнание... докога ще бягаме и ще се самозалъгваме, защо сами се вкарваме в цикъла на страдание и бягство от себе си... и истинската си същност на безсмъртни души, които много пъти са идвали и пак ще идват не само на тази земя, а навсякъде, където се случва опитност.

Павлина Николова
регресионист

Първа част - https://youtu.be/4eQGiJsYB0k
Втора част - https://youtu.be/KvsbqooSRi8



Няма коментари:

Публикуване на коментар