четвъртък, 4 декември 2014 г.

Шико Шавиер интервю преди Коледа на 1985 година


В навечерието на най-светлия празник за човечеството - Рождество Христово - когато повечето хора усещат тази искрица в сърцето си, която копнее за любовта и утехата от истинския си Дом при Бог, нека се потопим в енергията и посланията на един човек, който през целия си живот успяваше да предаде на сънародниците си и на хора от цял свят мъдрост, разбиране и топлина на душите ни. 

Едно силно емоционално интервю, което няколко пъти бе прекъсвано, за да се успокоят водещите. Защото така става, когато се потопи човек в енергията на Дома, осъзнаваш колко е Голямо това и колко много любов има, колко много утеха... вибрация, която ни кара да плачем от щастие и преклонение.

Идеята ми бе да преведа едно от автентичните интервюта с Шико Шавиер като един своеобразен подарък както за читателите на този блог, така и за самата мен. В тези дни, когато сякаш носталгията по духовния ни дом е най-силна.

 Е, от всички материали и интервюта се оказа без да подозирам, че съм избрала именно интервю провеждано в дните преди Рождество Христово, като един специален жест към бразилския народ в далечната 1985 година.

Намерението ми съвпадна с намерението на тази прекрасна жена от 85 година, водещата която не се притесняваше от сълзите си и успя да проведе над един час предаване на живо пред цялата огромна аудитория на Бразилия.

Ще си призная, че и аз плаках, няколко пъти... Чувствам че сълзите идват, когато има обмен на информация, на духовна енергия , едно припомняне извън ума.. което не може да се опише. Само човек чувства в себе си колко по-пълен става отвътре, колко по-светло му става, колко по топло и мило. 

Наистина Исус ни обича - и дори две хилядолетия след като вече не е на тази Земя, намира начини да ни изпраща Своята Любов чрез посланиците на истинската вяра, да утешава сърца ни и да ни приютява в прегръдките си.

Благодарим Шико, че остави след себе си цялото това наследство от книги, материали, филми,  на което ние днес, хората на 21 век можем да се облегнем и в най-тежките си изпитания. Благодарим за тази яснота и разбиране, които внесе в душите ни търсещи Бога.

Ако искате да разберете кое е онова, което разчувства и разплака 76 годишния Шико по време на интервюто, гледайте: 



Весели Празници


2 коментара: