четвъртък, 7 април 2016 г.

Дали има нужда човек от напътствия през целия си живот?



Дали има нужда човек от напътствия през целия си живот?

Дали не се случват достатъчно често изпитанията, кризисните ситуации, пред които сме изправени?

Дали от емоция понякога загубваме за кратко способността си да погледнем трезво и да разсъждаваме правилно?

Да.

Тогава не е вариант да зависиш от никой, нито астролог, нито ясновидец. Не можеш и да си правиш регресии за най-малкото нещо. А нужда от помощ имаш често...




За това, за разлика от други, които целят да убеждават, че видиш ли е изключително важно да ходиш при този или онзи, за да не "сбъркаш" в някое решение, аз ще ви кажа друго:

Важно е всеки да развива своята лична духовна връзка, всеки да развива интуиция и медиумни способности, защото ние ги имаме, в нас са си, само дето спят в голям процент.

Но кой ще ни помогне в най-тежките мигове, когато сме сами - Неволята, ще я викаме викаме и трябва пак на себе си да разчитаме и на това, което Бог ни е вложил в душите.

Припомням стари материали за помощта, която оказват сънищата и тяхното тълкуване и как да развиваме интуицията си - две основни неща, взаимосвързани, които са си само наши, не зависят имаме ли пари, имаме ли възможности и с които не рискуваме да бъдем облъчени с неправилна информация. Защото винаги разбираме само толкова колкото сме готови да поемем и осъзнаем.

Сънища: http://dolorescannonbg.blogspot.bg/p/blog-page_30.html

Как да развиваме интуицията и общуването с духовния свят: 

http://dolorescannonbg.blogspot.bg/p/blog-page_8679.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар