събота, 11 март 2017 г.

За страданието на този свят и на другия - самоубийците, лечение на душите в смут

Р е г р е с и я 

11.03.2017

Надявам се най-много да я чуят онези хора, които попадат на сайта ми търсейки по думите самоубийство, духовни последици и карма от самоубийство, какво се случва след самоубийството и др. подобни. А те не са малко... По каквато и причина да търсят, дали заради своя собствен смут в душата или заради свои близки хора...


Жената, която дойде за регресия в началото на деня не подозираше какво ще чуе, какво ще види и ни най-малко очакваше темата за самоубийството и помощта за такива страдащи души да бъде засегната. 




Един от малкото хора, които съм срещала с огромно желание да работи при най-силно страдащите, в хоспис с терминално болни хора, където да може да прилага всичко, което знае за да даде надежда и да облекчи тези души в това голямо пътуване, за което трябва да бъдат подготвени.
Може би само хора с изключително състрадателно и милосърдно сърце може да проявят подобна смелост и желание да служат по подобен начин.
За съжаление все още в България няма такава възможност за приложение на алтернативни методики и утеха на терминално болни хора. НО нужда има и силно се надявам един не толкова далечен ден да създаде подобно светло място.

За да разберете напълно какво преживяване имаше жената и как усещаше всички емоции, ще спомена и за една нейна чувствителност към места и хора, която има в живота си от много години и поради която усеща много силно светлите и тъмните места и енергии.
За това не бива да се подминават думите и емоцията, с която говори - според мен тя усещаше нещата доста по-силно от обикновен човек.

Честно казано се надявам този разказ да вдъхнови поне някои хора да бъдат състрадателни и да проявяват грижа в живота си към всичко, което иначе остава невидимо и чуждо за нас, ако не ни се случи лично.

Тук ще чуете за четири от миналите животи на жената, които имат отношение към въпросите и в настоящия живот, ще срещнете две души - на майка и син, които са се самоубили в този живот, духа на собствения и баща починал преди месеци и на съпруг, загубен преди много дълги години.

Не на последно място послание от устата на човек отраснал в ортодоксално християнско семейство на свещеници и все пак успял да запази и последва това, което знае и носи от преди - какво е Бог...



Няма коментари:

Публикуване на коментар