сряда, 18 март 2020 г.

Моя опит с духовния свят, Духовните Лечения

Последните дни нещо много особено се усеща в атмосферата - едно странно чувство за безвремие и тишина. Психосферата на земята се промени и въпреки това чувството, когато се разхождам навън е на едно дълбоко спокойствие, сякаш всичко е спряло да се движи и само природата върви в своя ход към пролетта.
Оглеждам се и имам чувството, че около мен се прожектира филм, задават се параметри, сценарии, има и герои, обаче всичко, което мога да усетя навън е странно и в същото време познато, като някакво далечно дежа ву ... сякаш този филм го знам, познавам това чувство.
(неслучайно сънищата ни подготвят за много от нещата, които преживяваме в последствие в живота)

Поради професията ми на терапевт регресия в минали животи, и последните години преводач на книгите и видеата на Християнския Спиритизъм, по-скоро бях свикнала, че хората най-много се страхуват от Невидимия Свят, от духовната реалност, за която повечето имат бегла представа.



В последните 10 години, откакто работя в тази област, се забеляза голяма промяна - и на съзнанието на човеците, което се отвори за невидимата реалност и започна да допуска все повече неща, и на самите събития и досег с Духовния Свят.

Едно огромно раздвижване и активизация, ако мога така да го нарека, се усеща от страна на нашите невидими събратя от духовния свят към нас, хората в плът. Първоначално това се изразяваше в редки сънища, когато наши починали близки ни известяваха, че са добре, в периода след като са си заминали от този свят.
За тези 10 години обаче забелязах много голямо зачестяване на редовните комуникации и посещения на духовете сред семействата, към които са принадлежали, понякога при всички роднини, а понякога сред децата и младежите. Във всички случаи съновиденията и явяванията се охарактеризират с предимно с две основни неща - даване на съвет и помощ на близък в нужда и предаване на категоричното послание - НИЕ СМЕ ЖИВИ !
Естествено когато споделях тези случаи масата хора махваха презрително с ръка и с една гордост заявяваха - ти си гледай сегашния живот, тук да си добре, не мисли за след смъртта...

А питам аз, защо ще си дават труда толкова усърдно и с изключително усилване, от Духовните Сфери, да ни алармират и предупреждават за тази простичка ИСТИНА - че ние оцеляваме след смъртта, защото НЕ СМЕ ТОВА ТЯЛО!

Всъщност отговора ми беше ясен още тогава. Информацията за нашите времена тече по различни канали, и то у всеки един човек, не е нужно да сте специално разбвит медиум, само ако се съберат и изследват сънищата на обикновените хора ще се види тенденцията в общ план и накъде върви човечеството.

Още преди години - може би 2014 беше като някакво силно начало за срещите ми с такива случаи на хора, но Духовете определено държаха да ни информират за реалността за да не се страхуваме от смъртта.
В развитите светове, каквато е занапред съдбата на Земята и в каквато посока макар и бавно, но сигурно тя се придвижва, прехода през смъртта е нещо изключително обикновено и не му се отдава значението, което ние влагаме тук. Няма драма, няма страдание, има само промяна на местоположението на инкарнирания дух, който съблича един костюм, вече поизносен, и остава по своята фина премяна (периспиритуална* обвивка) отправяйки се към по-фини нива на съществуване за един определен период.

Страха е типичен само за ниско развити светове, в които липсва познание и опит, в които обитателите са със затворено съзнание и са слепци за изумителния свят, в който са потопени като риби в океана, които дори не подозрат в каква субстанция плуват.

Наскоро прочетох един коментар на мъж в една от моите групи/ заглавието на Фейсбук групата предполага духовни теми - поради което реакцията му още повече ме озадачи), който изрази арогантно мнението си, че щом в даден материал се споменават думи Господ и Ангели, то съответно ние всички, които харесваме или четем такива неща сме страшно зле, слепци и заблудени...
Тук няма да седна да ви убеждавам колко евентуално той е в грешка... Нека всеки сам за себе си реши съществува ли Висша Сила, съществуват ли помощници и развити духове и пазители около нас, които ни ръководят чрез интуицията ни и в най-сублимните моменти от нашия живот.

Но искам да разкажа моя опит по темата.

Духовните Лечения

Нощно време или когато сме в почивка, медитация, сън, ние правим контакти с духовния свят и с нашите духовни водачи и ментори. Те често пъти ни презареждат, изчистват натоварвания, обновяват системи в организма.
Но моят опит в последните два месеца е нещо, което усетих на физическо ниво в тялото си.

На първо място трябва да спомена, че заявка за помощ бях отправила. Всеки човек си усеща когато тялото му дава сигнал, че нещо е в дисбаланс. При мен беше чрез ходилата и странни болки в определени точки, които от су джок системата знам, че отговарят на различни органи в човешкото тяло. Когато обаче разполагах само с тези симптоми и вътрешна интуиция, но без да знам кое точно в мен има нужда от лечение, тогава се обърнах за помощ към Духовния свят. 
Интуицията ми се оказа правилна - за което съдя по преживяванията ми в следващите седмици след моята молба. 
В два различни дена, с разстояние може би около една седмица между тях усетих странно движение, все едно от извършване на някаква процедура в областта на матката, придружено с пулс, все едно сърдечния ритъм да си усетите, но в самия орган. При нас жените тази зона е доста крехка на всякакви негативни емоции и лесно можем да си докараме заболяване. Но усещането, което получих двата пъти беше толкова необичайно, че няма аналог, с който да го сравня. 
Споделяйки преживяването с моя приятел, който има дълги години наблюдения и опит в сферата на Спиритизма, той потвърди, че това е вид духовна операция и манипулация, отговор на моята молба за помощ. 
Миналата година преведох една лекция на медиума Дивалдо Франко - Вярата и Духовните лечения. Там медиума Дивалдо Франко разказва своето преживяване с рак на гърлото и духовното лечение, което получава една вечер от духа на Шейла - млада медицинска сестра загинала по време на II Световна Война.
Много интересна лекция...
Е, имах възможност да видя сама на практика какво означава.

Ще спомена още нещо - преди да се случи интервенцията при мен една вечер, буквално два дена след молбата за помощ, котката ми посред игрите - тъкмо беше дошло време за нашето време заедно, в което да се раздвижим и двете - просто замръзна и загледа с интерес към хола в дъното. Тя рядко дава знак, че имаме духовно присъствие. Знам как е и когато нещо я плаши. Определено този път не беше уплашена, но респектирана и следеше с внимание в тази посока. 
Стана ми ясно, че вероятно има духовен водач - и предвид, че искам помощ реших да се въведа в подходящо ниво за да улесня прегледа. Моята молба дни по-рано буквално беше - да проверят цялото ми тяло и да ми пратят съвет, ако някои определени органи имат нужда от лечение.

Тук е мястото да спомена една Практика от Спиритизма, която е част от моя живот последните години. Защото точно това направих осъзнавайки какво вижда котката в стаята. 
Това е едно четене на книга придружено от молитва наречено Евангелието у Дома, което въвежда човек с правилните вибрации на хармония, смирение, любов и благодарност, които улесняват контакта с водачите и тяхната работа с нас.
Разказвам дословно процеса, защото ние всички можем да сме в такава ситуация, че да имаме нужда от помощ Свише.

Тук ще намерите линк за една такава история от практикуване на Евангелието у Дома за помощ от майка за дете.














Пояснение - книгата, която участва в процеса е книга писана средата на 19 век от Алан Кардек и е сбор отговори по моралните максими и поучения, които Исус ни е оставил но са неразгадаеми или тотално противоречиво тълкувани от религиите. 
Можете да я изтеглите в пдф безплатен вариант тук - Евангелието спред Спиритизма или да си я закупите в хартиен вариант. 

За всички онези, които електроното четене е проблем, хартиения вариант е доста масивен (над 400 страници), но определно си заслужава.
За момента събирам заявки за книгата 
(цената е 22 лв),
остава само да я придвижа от печатницата до София.
За детайли как да се сдобиете с нея моля пишете или използвайте телефона:
0897472933
pavlinanikolova_reg@abv.bg
или контактите във фейсбук.






Връщам се на историята.

Лечението при мен се случи на още едно ниво - за болка в рамото... Колко странно, защото сега докато пиша, едва сега си давам сметка, че е напълно изчезнала. Имах много неприятна болка в дясното рамо, и движението беше болезнено. Дните след молбата ми за помощ имах едно единствено по-странно преживяване. Беше в състояние, когато бях задремала, може би една две миути откакто въобще си бях затворила очите. усетих все едно малък електрошок приложен в тази част на рамото, където обичайно се явява редовно болката. Това разбира се ме разсъни, но си дадох сметка, че това не е някава обикновена тръпка на тялото, много по-силно беше.
От тогава са минали може би 4 седмици или повече.
Болката се явяваше макар и малко по-рядко и след случая на духовна намеса... и аз всъщност забравих за нея.
Реших, че така ще си карам и те са сторили каквото са могли за мен.
Хммм... много е чудно дори за мен, аз всъщност не осъзнавах до настоящия момент, когато пиша статията, не съм я усещала над седмица време.

За някои тази история може да е нищо - дребна работа.
Но искам да знаете следващия път някой като ви каже - „Господ... Ангели!!! Кави са тия глупости!!! “ Просто да го игнорирате този човек!!!

По цял свят се споделят множество истории за духовни изцеления.
Силата на МОЛИТВАТА е огромна.

Признавам си, това го научих от Спиритизма, и има дълбока логика.
Защото по време на молитва искрена и от сърце - когато човек е смирен, а не арогантен, когато осъзнава и си дава сметка, че не винаги постъпва правилно; когато търси съвет на Духовните Наставници как да е полезен, как да върви по пътя на душата си, за който път е тук, как да оправдае дадената му ценност-живот, то вибрацията на нас хората, докато сме в молитва е много висока - така ние упълномощаваме и правим възможна връзката с нашите Духовни Помощници и им показваме, че искрено желаем своята поправка, в която и сфера да са слабостите и грешките ни.

Молитвата за други хора има същата тази сила.
Моето собствено дете (в момента на 3.5 г) миналата година имаше упорити грипни състояния на два пъти, които след седмица всякакви възможни средства - традиционни, алтернативни, хомеопатия, антибиотици, каквото се сетите, не даваха резултат. В този момент намесата с Евангелието у Дома повлия веднага, още същата нощ заспа спокойно, след цяла седмица проблеми със съня поради тежкото състояние на дихателните пътища, като на следващия ден беше весел и много по-добре.

Ние живеем в Свят на Духовете, потопени сме сред невидимото човечество.
И духовете са наши спътници, независимо ние вярваме ли в тях или не.
В случая на сина ми - когато лечението му не даваше никакви резултати, при проверка с използване на духовно виждане се оказа, че около него е пълно с души от минал негов живот, на невисоко ниво на развитие, които се явяваха като кошмар за него, тежка енергия, поради спомена, който носеха със себе си.
Точно за това практиката Евангелието у Дома повлия веднага при първото правене - защото тези души получиха утеха, тяхната собствена болка по онзи отминал отдавна живот беше уважена, зачетена, и им бяха предадени нови концепции даващи им надежда, че има бъдеще за тях, че е редно вече да оставят тежките чувства на жертва и несправедливост и да помислят за своите близки, които ги очакват в Духовните Колонии.
Това прави книгата Евангелието според Спиритизма използвана в домашната практика - подпомага страдащите души около нас и така изчиства атмосферата на дома, което повлиява положително всички живущи и домашните любимци, книгата е много дълбока по своите обяснения за живота, за пътя на душите ни, за страданията, прошката, връзките от минали животи и понякога именно от нея някои души чуват за първи път, че Прераждане съществува.
За съжаление каквото е човечеството в момента - масово неверници и хора убедени, че след смъртта изчезват напълно - такова е и състоянието на най-близкия слой духове около нас - души в смут и объркване, защото никога приживе не са вярвали, че има прераждане, които никога не са допуснали съществуването на Висша Сила, независимо с какво име биха я назовали...


Спирам за днес приятели...
това трябваше да бъде само -малко размисли и случки от моя живот.
Знам, че вие имате своите богати преживявания също. Вероятно много истории бихте могли да споделите за изцеление, за вярата, която действа и помага в моментите на най-голяма нужда... 
Призовавам ви - направете го - споделяйте тези опитности, смело...
Моите групи във фейсбук където всички сте добре дошли и като администратор няма да позволя някой да ви осмива споделените лични опитности: 
Сега е времето да се сеят семената на доброто, на просветлението, на куража и смелостта.
Човечеството никога не е било по-отворено.
Явно, че страданието в ниско развитите светове като Земята има своя дъбок замисъл - докато обитателите на такъв свят не се отворят за по-дълбоката картина на реалността и вече няма нужда да бъдат принудително стимулирани за отваряне чрез болка и нужда.


Няма коментари:

Публикуване на коментар