четвъртък, 19 март 2020 г.

ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕГРЕСИЯ ОНЛАЙН

ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕГРЕСИЯ ОНЛАЙН 

PAST LIFE REGRESSION ONLINE OPTION - in English http://dolorescannonbg.blogspot.com/p/past-life-regressions-in-english.html

Viber, WhatsApp

Предвид новата ситуация, в която се налага да продължим напред с живота си вече,
днес :) изпробвах възможностите на онлайн връзката и провеждането на регресия онлайн.

Признавам, че в ерата на технологиите вероятно аз съм една от малкото, които доста се противяха на този начин на работа, в сравнение с една среща с човека на живо, за сметка на много мои колеги, които отдавна са го адаптирали. 



Не са един и двама хората, които са ме питали в миналото за такава опция, предвид емигрантския живот, който понякога отвежда българина доста далеч от родината, на други континенти дори, и при някои от тях опцията да посетят България дори веднъж годишно е много трудно изпълнима.

Време за процеса - колкото регресията на живо - около 4 часа с всички етапи, като е нужно да уговорим технологичната част предварително за да сте спокойни.
Метода изисква елементарно технологично оборудване като слушалки, микрофон и камера. 
Процеса на регресия бива детайлно обяснен стъпка по стъпка за да е спокоен човек напълно - както при регресията на живо така и при онлайн воденето.

Когато има часова разлика, между държавата в която се намирате, и България, можем да се съобразим с час, който е удобен за вас, предвид че всеки от нас няма да напуска удобството на своя дом.

Email: pavlinanikolova_reg@abv.bg

Телефон за връзка: Viber, WhatsApp +359 897 472 933 
Павлина Николова

Повече за процеса и за мен като човек може да чуете във видеата качени в ютуб на регресии и лекции проведени из цяла България от 2019 г: 
Цялатa листа с видеа на тема регресии: 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLnTgcZReG7_qaRFvIqS5OtTBmMhLyqaZu


КОЗЛОДУЙ



СОФИЯ 1 ЧАСТ


СОФИЯ 2 ЧАСТ

РУСЕ


ПЛОВДИВ


ВАРНА 



Няма коментари:

Публикуване на коментар