сряда, 5 юли 2023 г.

Отвъд диагнозата аутизъм - душата на едно дете показва себе си през регресията на своята майка

Тази сложна плетеница от образи, която ще чуете днес е само един вариант от безброй много вариации на състоянията назовавани аутизъм.  Надявам се да помогне и пречупи стереотипите за това, което се случва в душите на тези деца. Инкарнацията в тяло сега е благословена възможност за тях за лечение на душата с любов и постепенно стъпка по стъпка. 



И не мога да не спомена факта на силната вяра - не случайно Криси идва в тази фамилия. Майка му е получила благословията да има баба и дядо, които да я закърмят с истинската вяра ва Бога и както виждаме днес в голямото изпитание което преминава да има на какво да се уповава и в какво да черпи сили.

Знаете ли в колко семейства на силни материалисти и атеисти се раждат деца с проблеми или деца, които провокират с духовните т.нар. паранормални прояви около себе си? 

Това семейство обаче е различно. Записа е редактиран за да чуете без шумове и само фокуса да е въурху тази история. Позволих си да изрежа и своята емоционална реакция, когато осъзнах и клиентката ми потвърди енергията на Исус /тя е възпитана в духа на вярата и е нормално да прави бързо връзка именно с познати за нея авторитети/ в един от по-крайните етапи на процеса. Аз също никога предварително не знам какво ще стане в една регресия. Помолих се мълчаливо на Исус да дойде при нас още в началото, да седне край нас и да дава кураж на тази майка, защото и аз съм майка и на нейно място не знам как бих се чувствала.

Тя потвърди именно енергията на Исус накрая при срещата с Духовния Водач на Криси. И на фона на цялото разследване, сложни картини, в които постоянно търсехме логиката какво виждаме, защо го виждаме... няма как да не стане емоционално при завършека на това дело, когато видяхме цялата картина и осъзнахме милостивата помощ, която ни беше дадена.

Във втора част на тази регресия след миналите животи на майката имаме среща и с Нейния Духовен водач, където още от въпросите се допълват, но която част ще чуете като отделен запис. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар