събота, 13 септември 2014 г.

Загубих своя любим, може ли регресията да ме успокои, че има живот след смъртта

На скоро загубих своя любим след инцидент. След това започнах много да се интересувам от литература на тематика свързана с пътят на душите след смъртта, с прераждането. Четох някой от книгите на д-р Майкъл Нютон и тези книги запалиха моя интерес към хипнотичната регресия.
Изпитвам голяма мъка за човека, който изгубих. Може би този сеанс би ми помогнал наистина да се успокоя, че след смъртта има и друг живот и сега той е на хубаво място.
Мотивът ми да бъда подложена под хипнотична регресия също е и да натрупам мъдрост за същността ми в сегашния живот, мисля, че ще се обогатя от подобно преживяване. 


Здравейте,
съжалявам за загубата ви. Най-трудното на човек да свикне да живее на Земята е именно илюзията за сигурността( в семейството, в професията, в децата, в здравето и финансите). Смятаме, че живота е такъв и такъв, и го живеем докато в един момент изчезне любимо същество и всичко е преобърнато. Виждаме колко фалшиво е било това чувство за сигурност.
Но пътя на душите включва и това - ранните тръгвания от Земята.

Има една книга, която е точно за вас сега - "Храбри Души" на Робърт Шварц. В нея ще намерите обяснение защо някои души планират да си тръгнат по-рано и защо това е важно, както за душата така и за семействата им тук, за тези, които напускат. Тя ще ви помогне да се успокоите достатъчно за да можем да направим регресия.
Другото, което е важно - имате ли някакъв опит с медитация или друга духовна практика. За да направим регресия ви трябва опит. Този опит дори, ако у дома сама сте практикували, ще е безценен за преодоляване на страха.
Иначе този страх ни е вроден и блокира виждането на образи в регресия.
Регресията не е първото нещо, с което човек започва своя път в духовните практики и методи. Преди това има по-лесни неща.
Обяснявам ви всичко това, за да ви кажа защо е нужно да се подготвите преди да правим регресия. Вие самата търсите важни за вас отговори и за да се получат ще трябва момента, когато правим регресия да е точния от гледна точка на готовност и отвореност на съзнанието.
А това само личния опит ще ви даде.

Все пак аз още не знам имате ли такъв опит. Но в случай, че нямате бих ви препоръчала да отидете на някои семинар или курс, където се учи именно релаксация, медитация, визуализация (работа с ментални образи), използване на интуицията, след което да практикувате докато не я почувствате ваша територия. Само интуицията и психичните ви способности ще ви предават информация в регресията. А за тази цел те трябва да са развити в някаква степен, да ги използвате.
Вероятно ще си кажете - ама как да чакам до тогава за да разбера отговора на най-важния си въпрос...

Отговора вече го знаете.
Специално този отговор има ли живот след смъртта е закодиран у всеки един човек. Вътрешното ви усещане винаги ще ви подскаже истината. А логическия ви ум ще търси материално доказателство.
Няма да получите по-категоричен отговор. Само трябва да се научите да чувате интуицията си, която не е нищо друго, а духовните водачи, които ви нашепват напътствия и знания за да ви помагат в задачите и оставащото ви време на Земята.

Една регресия няма да ви е достатъчна да се уверите в това, което питате. Трябва да се развие тази връзка с духовните водачи, да се научите да се вслушвате и да виждате напътствията им и знаците, които ви пращат в живота. Тогава вие ще знаете, ще чувствате нещата и никой няма да е в състояние да обори това, което чувствате.

Всичко, което се случва в живота на човек е свързано с по-дълбоки причини и носи опитност и уроци, помага ни да погледнем в нови посоки, за които не подозираме.
За това макар и мъката, която е съвсем нормално да чувствате, с времето ще видите, че вие се променяте, че вие сте научили много неща в резултат на изпитанието и загубата, която сте претърпели.
В моментите на най-силна тъга можете да направите нещо за душата на своя любим - нещо, което той ще почувства - Да се молите за него с благодарност, че е бил част от вашия живот и с вяра, че той ще успее и винаги ще има светлина по пътя си от тук нататък, където му е нужна, по пътя на развитието на душата му. Това душите чувстват и много им помага. А силната черна тъга ги дърпа надолу, защото започват да се безпокоят за близките, които са тук на Земята.

Ако имате въпроси или нужда от насока ми пишете.

*Въпросите и отговорите се публикуват с цел да се помогне на онези читатели, които не се осмеляват да пишат, а преживяват същите изпитания.

Павлина Николова

Няма коментари:

Публикуване на коментар