вторник, 20 март 2018 г.

Причини за нерешителносттa, прекомерното мислене на миналото и вътрешното напрежение

Регресия 19.03.2018

Над 3 часа, в които ще срещнете два много различни типажа и два много различни живота.
И все пак макар и диаметрално противоположни, тези два живота разкриват най-дълбоките отговори и търсения от момчето в днешната регресия.

Основната причина да се срещнем днес е нещо надхвърлящо частния случай - една тревожност,  една колебливост при вземането на решения, плюс вредния навик да си прехвърляш в ума стари случки и събития отново и отново до пълно изтощение.


Tова състояние е доста често срещано сред младите хора, с различните му вариации достигащи нерядко до панически атаки.

Кой или какво се крие вътре в нас и подклажда буквално негативните ни наклонности, слабостите и разрушителното мислене ще видите в този класически пример.




Като помощна техника за справяне с това прекалено мислене и прехвърляне в ума на стари конфликтни ситуации освен отговорите получени в регресия препоръчвам  Субективната Комуникация на Хосе Силва (детайли в книгата "Силва метод: ЕСП за всеки ден"). Прилагана за хората и ситуациите от миналото, това е много добър начин да оставим миналото качествено, така че да усещаме покой в себе си, дори ако тези хора ги няма вече на тази Земя, или ако комуникацията на живо с тях ни е много трудна.

Помнете, че всеки е дошъл за различни неща на тази земя, не се сравнявайте с другите, не се упреквайте че нямате същите стремежи, че не отговаряте на масовото мислене на обществото. Това, което е успешен живот за една душа, не е успех за друга, ако те са дошли със съвсем различни задачи и планове. И най-вече помнете, че успеха за духа ни е доста далеч от понятието за "успех в обществото". На условията на последното може и да не отговаряте, а същевременно да сте точно там, където трябва и да служите, както се полага според плана на вашата душа. Този успех е по-важен от всичко. Другия е една илюзия, която създава агония на душата след смъртта, когато осъзнае, че се е излъгала и е пропиляла енергията си в погрешната посока.
За това толкова "успели" хора продължават да бродят нещастни с една огромна празнота в душата си, неразбирайки от къде идва тя след като са получили всички земни блага и постижения. Докато човек не се обърне вътре в себе си да потърси, да се опознае, да осъзнае за какво е тук и накъде е тръгнал в безкрайния път на духа, няма да намери покой.


2 коментара: